Search

|

SX 150

A teleszkópos emelőgépeknek elektromos (akkumulátoros) és dízel meghajtású típusa létezik. Általában nagy magasságban történő munkavégzéshez veszik igénybe, illetve nagy benyúlási távolságra van szükség, mivel hatótávolságuk gyakran meghaladja a többi emelőgépét.

A teleszkópos emelők általános tulajdonságai:
 • A teleszkópos emelők olyan munkagépek, melyek egy egyenes vonalban kitolható kar segítségével pozícionálják a kívánt területen a balra és jobbra forgatható emelőkosarat.
 • Ez a kialakítás biztosítja a függőleges hatótávolságot, amelyre szükség van a nagy magasságban lévő munkaterület eléréséhez, miközben az emelőgép vízszintes hatótávolsága is széles skálán mozog.
 • Az emelőkosárban általában több ember is biztonságosan tud dolgozni, a kosár teherbírása 227kg-454kg között mozog.
 • A teleszkópos, kosaras emelő segítségével a dolgozók az épületek karbantartási munkálatait is biztonságosan elvégezhetik.
 • Az elforgathatóság is fontos ezeknél a gépeknél (zsámoly), például egy magas épület előtt elkezdenek vele dolgozni, akkor teljesen körbe tudják járni, 360 fokban, hiszen a gép zsámolya körbe tud forogni – nem folytonosan!​
Galéria

Használatának előnyei

A megbízható és könnyen szállítható Genie SX-150 teleszkópos emelő kompromisszumok nélküli termelékenységet és iparágvezető kapacitást kínál, a legextrémebb alkalmazásokban is kiválóan teljesít.

 • 1.

  Méretei ellenére az SX-150 kosaras emelő a korlátozott hozzáférésű és/vagy szűk munkaterületek királya, hiszen kategóriájában iparágvezető a kilengés tekintetében, valamint a teljes és folyamatos körbeforgathatóság is megoldást jelent a munkavégzés hatékonyságának növelésére.

 • 2.

  Két szokatlanul csendes dízelmotor konstrukcióval érhető el az SX-150 kosaras emelő, melyek kivételes teljesítményre és teherbírásra teszik alkalmassá a teleszkópos emelőt.

 • 3.

  Az utazósebesség határa 3,7km/h, mely kiemelt gémmel 0,65m/h-ra csökken, ugyanakkor a 35%-os kapaszkodóképesség, a kosaras emelő fejlett fedélzeti diagnosztikája és visszajelző-rendszere, valamint a kitalpalás lehetősége biztonságot teremt a két fő kezelőszemélyzet számára.

 • 4.

  A négykerék-meghajtás és négykerék-kormányzás bővíti az üzemmód lehetőségeit, ennek megfelelően nemcsak előre és hátra, de oldalirányban is képes haladni az SX-150 teleszkópos, kosaras emelő, akár egyenetlen, nehéz terepen is.

 • 5.

  A 2,44m x 0,91 m hasznos munkaterületet biztosító, AC tápegységgel felszerelt acél emelőkosár 340 kg teherbírással rendelkezik.

 • 6.

  Az emelőkosár egyéb, a produktivitást támogató extrákkal is felszerelhető, beleértve a szélmérőt, hegesztőkészletet és az úgynevezett ellenséges környezet csomagot is, mely elsősorban a hidraulikát óvja a munkaterületen előforduló apró szemcsés – pl.só, homok, cementpor – szennyeződéstől.

Tankkapacitás

 • A kosaras emelő üzemanyagtankja 189 liter dízelolajat képes befogadni.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 416 liter.

Műszaki adatok

Összesítettük a Genie SX-150 dízel teleszkópos szerelő munkaállvány műszakai adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 48,33 méter

Platform magasság: 46,33 méter

Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 340 kg

Maximum létszám: 2 fő

Platformszélesség: 2,44 méter

Platform hossz: 0,91 méter

Gépszélesség: 2,49 méter

Géphossz szállítási: 13,00 méter

Gépmagasság: 3,05 méter

Elforgathatóság: 360° nem folytonos

Talpalás szélessége: 5,03 méter

Tengelytávolság: 5,03 méter

Gépsúly: 22 657 kg / felszereltség függvényében változhat

 Kapaszkodóképesség: 25%

Fordulási sugár / külső: 8,56 méter

Hasmagasság: 0,38 méter

Üzemmód: dízel

Használat: kültéri

Would you like to rent one of our machines?

Get a quote for a machine rental in just 2 minutes! 
Our colleagues will contact you within 1 working day!