Search

|

Media and events

In the world of media and event management, the smallest moments matter. Our people- and load-lifting machines allow us to take creative visions to the next level, providing the perfect perspective on everything from filmmaking to festival organisation.

Featured disciplines:
Film making
Festival management
Event management
Advertising media
Area of use

During filming, they provide precise positioning for mounting cameras and lighting at high points, helping filmmakers to create unique visuals. In festival and event management, telescopic baskets and articulated telescopic machines help to position sets and lighting elements at higher points, enhancing the visual impact of the event. When installing advertising supports, the machines help to precisely position large posters or digital displays, ensuring effective advertising. These machines are flexible for all types of media and event management projects, helping to achieve creative goals and enhance the quality of events or film productions.

Scissor lifts
 • Stabil platform: Az ollós munkaállványok stabil platformot biztosítanak a fényképezéshez és videofelvételek készítéséhez, ami kulcsfontosságú a minőségi felvételek eléréséhez. 
 • Magasság és áttekintés: Ezek a munkaállványok lehetővé teszik a filmesek és fotósok számára, hogy magasabb helyekről fényképezhessenek vagy filmezhessenek, ami számos kreatív kompozíciót és beállítási lehetőséget nyújt.
Telescopic boom lifts
 • Madártávlat: A teleszkópos szerelőkosarak ideálisak a magasból történő felvételekhez, például panorámaképekhez vagy széles látószögű filmjelenetekhez. 
 • Pontos pozicionálás: Ezek a szerelőkosarak pontos pozicionálást tesznek lehetővé, ami fontos a kívánt látvány kialakításához és a fények optimális beállításához.
Articulated-telescopic boom lifts
 • Kreatív szögek: A csuklós-teleszkópos szerelőkosarak változatos szögeket és pozíciókat tesznek lehetővé a filmesek és rendezők számára, így lehetőségük van kreatív és dinamikus felvételek készítésére. 
 • Közeli felvételek: Ezek a szerelőkosarak lehetővé teszik a kamerák vagy fényképezőgépek közelítését a színészekhez, így közvetlenebb élményt nyújtanak a nézők számára.
Telescopic-mast working platforms
 • Stabilitás és biztonság: Az oszlopos munkaállványok kiváló stabilitást nyújtanak, amelyek elengedhetetlenek a súlyos kamerák vagy világítási berendezések számára. Biztosítják a sima és rezgésmentes felvételeket és közvetítéseket. 
 • Variálható magasság és szög: A kézi mozgatású oszlopos munkaállványok lehetővé teszik a magasság és a szög változtatását a magasból, ami különösen hasznos lehet kreatív fotózás vagy filmezés során. A különböző perspektívák megválasztása lehetővé teszi az egyedi és látványos felvételeket.
Rotating telehandlers
 • Kameramozgatás: Ezek a gépek lehetővé teszik a kamera sima és precíz mozgatását a forgatás közben, ami fontos a dinamikus képek és jelenetek készítéséhez. 
 • Díszletmozgatás: A forgózsámolyos teleszkópos gépek alkalmasak díszletek vagy berendezések precíz pozicionálására, így könnyen változtathatók a jelenetek.
Fixed telehandlers
 • Nagy terhelésű mozgatás: Ezek a gépek nagy terhelhetőséggel rendelkeznek, ami lehetővé teszi nehéz berendezések vagy díszletek mozgatását a forgatások során. 
 • Nagy magasságok elérése: A merev törzsű teleszkópos gépek nagy magasságokba is elérhetnek, így lehetőség van a magas építmények vagy helyszínek megvilágítására.

These lifting machines not only increase efficiency, but also contribute to the success of media and event management projects, enhancing the visual impact of events and the quality of productions.

Any further questions?

If there is any further information you need before you make a decision, we are ready to help! We welcome any questions/requests you may have via the Contact Us section!