Search

|

Forestry and gardening

In forestry and gardening tasks, our personnel and material handling machines can help in many ways. They can help you tackle unexpected challenges more efficiently and safely.

Featured disciplines:
Garden maintenance
Care of trees
Earthmoving
Construction of garden buildings
Area of use

Our personnel and material handling machines provide outstanding assistance in garden maintenance, tall tree care and stump removal. For earthmoving, they can effectively help with landscaping or irrigation. When building horticultural structures, they enable precise and safe work, for example when installing gazebos or pergolas. These machines not only make work more efficient, but also safer, helping gardeners and workers to work efficiently and accurately when tending and developing gardens.

Teleszkópos Szerelőkosarak
  • Magassági elérés: Teleszkópos szerelőkosarak képesek jelentős magasságokba emelni a munkást, lehetővé téve a magas fák ápolását vagy az erdős területek felülvizsgálatát.
  • Stabil munkaterület: Stabil munkaterületet nyújtanak, biztosítva a biztonságos munkát a magasban, még változó terepviszonyok között is.
Csuklós–Teleszkópos Szerelőkosarak
  • Rugalmas pozicionálás: A csuklós–teleszkópos szerelőkosarak könnyen hajlíthatók és pozicionálhatók, lehetővé téve a munkaterület pontos beállítását a különböző fa- vagy kertmunkákhoz.
  • Műszaki pontosság: Precíz vezérléssel és mozgatási lehetőségekkel rendelkeznek, így a munkások könnyedén elérhetik a szűk és bonyolult részeket is, maximális hatékonyságot biztosítva.
Utánfutós Szerelőkosarak
  • Könnyen szállítható: Az utánfutós szerelőkosarak vonóhoroggal könnyedén szállíthatók, így a távoli kertek és erdők is gyorsan elérhetők.
  • Variálható magasság és stabilitás: Az állítható magasság és a stabil állványozás lehetővé teszi a munkásoknak, hogy magassági változásokhoz igazítsák a munkafolyamatot, biztosítva a pontos és biztonságos munkavégzést.
Merev törzsű teleszkópos rakodók
  • Precíz földmozgatás: Kompakt méretük és finom vezérlésük lehetővé teszi a pontos talajelosztást és ásást, optimalizálva a kertek vagy erdők kialakítását.
  • Könnyű manőverezhetőség: Jól kezelhetők a szűk területeken is, így könnyen navigálnak akár egy sűrű erdő vagy kert területén is.

These machines combine efficiency and safety, helping gardeners and foresters to work accurately, safely and quickly.

Any further questions?

If there is any further information you need before you make a decision, we are ready to help! We welcome any questions/requests you may have via the Contact Us section!