Keresés

|

Utánfutós szerelőkosarak

Könnyű és kompakt – így foglalható össze a legegyszerűbben ez a géptípus. Egyszerűen szállítható, nem szükséges hozzá külön szállító jármű, csak egy megfelelő össztömegű, vonóhoroggal felszerelt szállító eszköz. Ezek a gépek kiválóan alkalmazhatóak olyan helyeken, ahol gyakran változik a munkaterület, a hidraulikus kitámasztókarok gyors és egyszerű beállítást tesznek lehetővé.

Utánfutós szerelőkosár

A feltüntetett gépsúlyok az évjárat és felszereltség függvényében változhatnak.

TípusMunkamagasságKapacitásSzállítási méretek
maxmaxHosszSzélességMagasságSúly
Nifty 120 T
12.20 m200 kg4.50 m1.50 m1.90 m1400 kgRészletek
Nifty 17017.10 m200 kg6.20 m1.65 m2.15 m2160 kgRészletek
TZ-50/30DC16.92 m200 kg7.16 m1.68 m2.08 m2200 kgRészletek

Az utánfutós emelőkosár egy utánfutóra szerelt stabil acélszerkezetű, csuklós karú szerelőkosár, ami vonóhorog segítségével forgalomban, saját kerekén szállítható. Hidraulikus vagy elektromos emelőmechanizmussal működik, a stabilizálásban a kitalpaló karok segítenek.

Az utánfutós emelőkosarakat sokféle területen alkalmazzák beleértve az építőipart, a telepítést, a karbantartást és a faipart. Rugalmas kialakításuknak köszönhetően a legkülönbözőbb munkafolyamatokhoz és környezetekhez is alkalmazkodnak. Ez a fajta kosaras emelő ideális választás kültéren, egyenetlen terepen ( pl. úttest-járdaszegély) történő épület karbantartási munkálatok elvégzéséhez, valamint beltéren nagy belmagasságú, többszintes létesítményekben.

  • Egyszerű szállíthatóság
  • 17 méteres munkamagasság
  • Egyenetlen munkaterületen is biztonságos kitalpalhatóság

További kérdése van?

Ha van olyan információ, amelyre még a döntést megelőzően szükség van, készséggel segítünk! A felmerülő kérdéseket/kéréseket a Kapcsolat menüponton keresztül várjuk!