Keresés

|

Energetika

Személyemelő gépeink az energetikai projektek hatékonyságát és biztonságát növelik, amivel hozzájárulunk az energiatermelési projektek zökkenőmentes és eredményes kivitelezéséhez.

Kiemelt szakágak:
Napelemes rendszerek
Szélerőművek
Felhasználási terület

Napelemes rendszerek telepítésekor precízen pozicionálják a munkásokat a tetőszerkezet magas pontjain, biztosítva a napkollektorok, illetve napelemek pontos felszerelését. Szélerőművek építésénél a gépek segítenek a tornyok és lapátok szerelésében magasságban, minimalizálva a baleseti kockázatokat.

Ollós munkaállványok
  • Könnyű mozgathatóság: Kompakt kialakításuknak köszönhetően könnyen mozgathatók, lehetővé téve a gyors és rugalmas munkavégzést, akár változó munkaterületeken is, így időt és energiát takarítanak meg a szakemberek számára.
  • Magas pontok elérése: Rugalmas magasságbeállításuk révén az ollós munkaállványok magasabb területek karbantartásához vagy napelemek felszereléséhez is alkalmazhatók, biztosítva a pontos és hatékony munkavégzést.
Csuklós–teleszkópos szerelőkosarak
  • Könnyű manőverezhetőség: A csuklós–teleszkópos szerelőkosarak könnyen manőverezhetők, lehetővé téve a munkások számára, hogy pontosan pozicionálják a napelemek vagy más energetikai berendezéseket telepítéskor vagy karbantartáskor.
  • Stabilitás és biztonság: Magas szintű biztonsági funkciókkal rendelkeznek, beleértve a biztonsági öveket és stabilizátorokat, biztosítva a munkások biztonságát magasban, ami kiemelkedő fontosságú az energetikai területen végzett munkák során.
Merev törzsű teleszkópos rakodók
  • Nagy emelési kapacitás: Ezek a gépek nagy teherbírással rendelkeznek, lehetővé téve a nehéz alkatrészek vagy berendezések magasba emelését, ami alapvető fontosságú az energetikai infrastruktúra karbantartásakor vagy fejlesztésekor.
  • Stabilitás és pontosság: A merev törzsű teleszkópos rakodók stabil munkaterületet biztosítanak, minimális lengéssel és mozgással, garantálva a pontos és precíz munkavégzést, például nagy, súlyos eszközök mozgatásakor vagy telepítésekor.

Gépeink rugalmasan alkalmazhatók mind a telepítés, mind a karbantartás során, biztosítva az energiatermelő létesítmények hatékony és biztonságos működését.

További kérdése van?

Ha van olyan információ, amelyre még a döntést megelőzően szükség van, készséggel segítünk! A felmerülő kérdéseket/kéréseket a Kapcsolat menüponton keresztül várjuk!