Keresés

|

Lakossági felhasználás

Lakossági felhasználóink számára személy- és teheremelő gépeink könnyűvé és biztonságossá teszik a mindennapi feladatokat. Legyen szó tetőjavításról, favágásról vagy építkezésről, ezek az eszközök segítenek a magas pontok elérésében és a nehezebb terhek mozgatásában.

Kiemelt szakágak:
Tetőjavítás
Favágás
Kőműves munka
Gipszkartonozás
Felhasználási terület

Tetőjavításnál precízen pozicionálják a dolgozót a magas pontokon. Favágásnál a nehezebb fatörzseket emelik vagy éppen a magas ágak elérését segítik. Homlokzatjavításnál egyben stabil és rugalmas segítség is, nem kell állványépítéssel bíbelődni. Kőműves munkáknál az építőanyagok emelését teszik könnyűvé. Gipszkartonozásnál és burkolásnál pedig segítenek a lapok precíz illesztésében.

Oszlopos munkaállványok
  • Magas pontok elrése: Az oszlopos munkaállványok lehetővé teszik a munkát olyan nehezen elérhető területeken is, mint magas polcok, magasabb falrészek vagy a ház tetőszerkezete, ahol más módszerekkel nehezen lehet dolgozni.
  • Stabilitás és Biztonság: Szilárd oszlopokkal rendelkeznek, amelyek stabil munkateret biztosítanak. A biztonsági funkciók, mint például az öv, biztosítják a felhasználók biztonságát a magasban végzett munka során.
Targoncák
  • Nagyobb terhek mozgatása: A targoncák képesek nehezebb tárgyak mozgatására, ideálisak például ház körüli nagyobb szállítmányok vagy építőanyagok mozgatására.
  • Gyorsaság és hatékonyság: Gyorsan és hatékonyan mozgathatják a terheket, lehetővé téve a gyors és hatékony építkezéseket, minimalizálva a fizikai erőfeszítést.
Utánfutós szerelőkosarak
  • Egyszerűen szállítható: Nem szükséges külön szállító jármű, csak egy vonóhorog, így könnyen és költséghatékonyan szállítható egyik pontból a másikba.
  • Variabilitás és rugalmasság: Különböző magasságokba emelhetők, lehetővé téve a különböző magasságú területek elérését. Rugalmasak és alkalmazkodóképesek különböző munkálatokhoz és projektekhez.

Ezek a gépek nemcsak a munkát teszik hatékonyabbá, hanem növelik a biztonságot is, hiszen precízen és stabilan kezelik a nehéz terheket vagy emelik a munkavállalókat vagy a lakókat a magasabb pontokra.

További kérdése van?

Ha van olyan információ, amelyre még a döntést megelőzően szükség van, készséggel segítünk! A felmerülő kérdéseket/kéréseket a Kapcsolat menüponton keresztül várjuk!