Keresés

|

Logisztika

A logisztika világában a sebesség és az áramlás mindenekfelett fontos. Személy- és teheremelő gépeink segítik a hatékony anyagmozgatást, az áruelosztást és a raktározást.

Kiemelt szakágak:
Anyagmozgatás
Áruelosztás
Raktározás
Leltározás
Felhasználási terület

Anyagmozgatásnál pontos és hatékony emelést biztosítanak, lehetővé téve a nehezebb és nagyobb méretű raklapok vagy anyagok precíz mozgatását. Áruelosztásnál a gépek segítik a termékek gyors és biztonságos mozgatását, növelve a kiszolgálás sebességét és hatékonyságát. Raktározásnál a teheremelő gépek lehetővé teszik a termékek magasabb polcokra való elhelyezését, maximalizálva a raktárhely kihasználtságát. Leltározásnál a pontos pozícionálás segíti a gyorsabb és pontosabb leltározási folyamatokat, minimalizálva az emberi hibák lehetőségét. Ezek a gépek növelik a logisztikai folyamatok hatékonyságát és pontosságát, hozzájárulva a gyorsabb és gördülékenyebb árukezeléshez és szállításhoz.

Csuklós-Teleszkópos Szerelőkosarak
  • Magas pontok elérése: A csuklós-teleszkópos szerelőkosarak lehetővé teszik a munkavállalók számára, hogy magas helyekre eljussanak, például gyártósorok fölé vagy logisztikai raktárak magas polcaihoz. Ez nélkülözhetetlen a gyárakban és raktárakban történő karbantartási, szerelési vagy felújítási munkálatok során.
  • Könnyű manőverezhetőség: A csuklós szerkezet lehetővé teszi a szerelőkosarak könnyű manőverezését környezeti akadályok nélkül, ami ideális az ipari épületek szűkebb területein végzett munkánál.
Forgózsámolyos teleszkópos rakodó-emelő gépek
  • Magas emelési magasság: A teleszkópos rakodók magasra emelkedhetnek, lehetővé téve a nagy magasságban lévő áruk elérését, ami kulcsfontosságú a magas raktárpolcoknál vagy gyártósoroknál történő munkavégzés során.
  • Teljes körű fordulat: A forgózsámolyos kialakítás lehetővé teszi a gép teljes körű forgását, ami különösen hasznos keskeny vagy zsúfolt munkaterületeken. Ez növeli a gép manőverezőképességét és lehetővé teszi a munkavégzést olyan helyeken is, ahol más gépek nehezen férnek hozzá.
Targoncák
  • Rugalmas anyagmozgatás: A targoncák lehetővé teszik a raktárban tárolt áruk könnyű és hatékony mozgatását. Ezek a gépek alkalmasak raklapok emelésére, szállítására és raktározására.
  • Pontos manőverezés: A targoncák könnyen manőverezhetők, így pontosan pozicionálhatók a szűk raktári folyosókban vagy a gyártósorok között.

Ezek a gépek együttesen hozzájárulnak a gyors és hatékony anyagmozgatáshoz, a magasban végzett munkához, valamint a raktárak hatékony üzemeltetéséhez a logisztika teljes területén. 

További kérdése van?

Ha van olyan információ, amelyre még a döntést megelőzően szükség van, készséggel segítünk! A felmerülő kérdéseket/kéréseket a Kapcsolat menüponton keresztül várjuk!