Keresés

|

Média és rendezvényszervezés

A média és rendezvényszervezés világában a legapróbb pillanatok számítanak. Személy- és teheremelő gépeink lehetővé teszik, hogy a kreatív elképzeléseket magasra emeljük, biztosítva a tökéletes perspektívát a filmkészítéstől a fesztiválszervezésig.

Kiemelt szakágak:
Filmkészítés
Fesztiválszervezés
Rendezvényszervezés
Reklámhordozók
Felhasználási terület

Filmkészítés során precíz pozicionálást biztosítanak a kamerák és világítás felszereléséhez magas pontokon, segítve a filmeseket az egyedi látványvilág megteremtésében. Fesztivál- és rendezvényszervezésnél a teleszkópos szerelőkosarak és csuklós-teleszkópos gépek segítik a díszletek és fénytechnikai elemek magasabb pontokon való elhelyezését, növelve az esemény látványosságát. Reklámhordozók telepítésénél a gépek segítik a nagy méretű plakátok vagy digitális kijelzők precíz elhelyezését, biztosítva a reklámok hatékony megjelenését. Ezek a gépek rugalmasan alkalmazhatók mindenféle média- és rendezvényszervezési projektnél, segítve a kreatív célok elérését és emelve az események vagy filmprodukciók minőségét.

Ollós munkaállványok
 • Stabil platform: Az ollós munkaállványok stabil platformot biztosítanak a fényképezéshez és videofelvételek készítéséhez, ami kulcsfontosságú a minőségi felvételek eléréséhez. 
 • Magasság és áttekintés: Ezek a munkaállványok lehetővé teszik a filmesek és fotósok számára, hogy magasabb helyekről fényképezhessenek vagy filmezhessenek, ami számos kreatív kompozíciót és beállítási lehetőséget nyújt.
Teleszkópos szerelőkosarak
 • Madártávlat: A teleszkópos szerelőkosarak ideálisak a magasból történő felvételek készítéséhez, például panorámaképekhez vagy széles látószögű filmjelenetekhez. 
 • Pontos pozicionálás: Ezek a szerelőkosarak pontos pozicionálást tesznek lehetővé, ami fontos a kívánt látvány kialakításához és a fények optimális beállításához.
Csuklós–teleszkópos szerelőkosarak
 • Kreatív szögek: A csuklós-teleszkópos szerelőkosarak változatos szögeket és pozíciókat tesznek lehetővé a filmesek és rendezők számára, így lehetőségük van kreatív és dinamikus felvételek készítésére. 
 • Közeli felvételek: Ezek a szerelőkosarak lehetővé teszik a kamerák vagy fényképezőgépek közelítését a színészekhez, így közvetlenebb élményt nyújtanak a nézők számára.
Oszlopos munkaállványok
 • Stabilitás és biztonság: Az oszlopos munkaállványok kiváló stabilitást nyújtanak, amelyek elengedhetetlenek a súlyos kamerák vagy világítási berendezések számára. Biztosítják a sima és rezgésmentes felvételeket és közvetítéseket. 
 • Variálható magasság és szög: A kézi mozgatású oszlopos munkaállványok lehetővé teszik a magasság és a szög változtatását a magasból, ami különösen hasznos lehet kreatív fotózás vagy filmezés során. A különböző perspektívák megválasztása lehetővé teszi az egyedi és látványos felvételeket.
Forgózsámolyos teleszkópos rakodó-emelő gépek
 • Kameramozgatás: Ezek a gépek lehetővé teszik a kamera sima és precíz mozgatását a forgatás közben, ami fontos a dinamikus képek és jelenetek készítéséhez. 
 • Díszletmozgatás: A forgózsámolyos teleszkópos gépek alkalmasak díszletek vagy berendezések precíz pozicionálására, így könnyen változtathatók a jelenetek.
Merev törzsű teleszkópos rakodók
 • Nagy terhelésű mozgatás: Ezek a gépek nagy terhelhetőséggel rendelkeznek, ami lehetővé teszi nehéz berendezések vagy díszletek mozgatását a forgatások során. 
 • Nagy magasságok elérése: A merev törzsű teleszkópos gépek nagy magasságokba is elérhetnek, így lehetőség van a magas építmények vagy helyszínek megvilágítására.

Ezek az emelőgépek nemcsak a hatékonyságot növelik, hanem hozzájárulnak a média- és rendezvényszervezési projektek sikeréhez, fokozva az események látványosságát és a produkciók minőségét.

További kérdése van?

Ha van olyan információ, amelyre még a döntést megelőzően szükség van, készséggel segítünk! A felmerülő kérdéseket/kéréseket a Kapcsolat menüponton keresztül várjuk!