Keresés

|

Oszlopos munkaállványok

Kompakt felépítés, rugalmas kialakítás, elektromos meghajtás. Tökéletesek kisebb beltéri karbantartási munkákhoz, raktározási feladatokhoz, ahol megoldási lehetőségeink korlátozottak a szűk folyosók vagy a zsúfolt technológiai kialakítás miatt. Ezek a gépek rendkívül keskenyek, és a benyúló karnak köszönhetően kis helyváltoztatással, minden irányba elérünk velük.

Elektromos oszlopos munkaállványok

A feltüntetett gépsúlyok az évjárat és felszereltség függvényében változhatnak.

Ezek a kompakt, sokoldalú munkaállványok ideális megoldást nyújtanak a nehezen elérhető területeken. Kompakt méretüknek és oszlopos kialakításuknak köszönhetően rendkívül jól manőverezhetők szűk beltéri helyeken, és lejtős kültéri terepen egyaránt. Intuitív vezérlőrendszerük és alacsony energiafogyasztásuk révén gazdaságos megoldást kínálnak, hozzájárulva a hatékony és biztonságos munkavégzéshez.

TípusMunkamagasságKapacitásSzállítási méretek
maxmaxHosszSzélességMagasságSúly
GR 26 J9.85 m200 kg2.82 m0.99 m1.99 m2650 kgRészletek
Manitou 100VJR9.90 m200 kg2.82 m0.99 m1.99 m2650 kgRészletek
Toucan 12E11.83 m200 kg3.65 m1.20 m1.99 m4300 kgRészletek
Toucan 12E Plus12.65 m200 kg3.65 m1.20 m1.99 m4900 kgRészletek

Kompakt önjáró személyemelők

A feltüntetett gépsúlyok az évjárat és felszereltség függvényében változhatnak.

A kompakt önjáró személyemelők könnyű súlyukkal (teherlifttel is szállíthatók) és mozgékonyságukkal hódítanak. A gépekhez olyan tartozék is rendelhető, amely a gipszkartonozásban nyújt nagy segítséget a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzésért.

TípusMunkamagasságKapacitásSzállítási méretek
maxmaxHosszSzélességMagasságSúly
Leonardo HD5.00 m180 kg1.20 m0.74 m1.74 m510 kgRészletek

Az elektromos oszlopos munkaállványok és kompakt önjáró személyemelők elektromos motorokkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a pontos mozgást és magasságállítást. Ezek a gépek  vezérlőpanellel vagy vezeték nélküli távirányítóval rendelkeznek, amelyek segítségével a felhasználók könnyedén irányíthatják a gépet és állíthatják be a magasságot. Biztonsági érzékelők is találhatók rajtuk, amelyek megakadályozzák a baleseteket, ha a gép érzékeli az akadályokat.

Elektromos meghajtásuknak köszönhetően beltéren ideálisan használhatóak. A nyomot nem hagyó, szilárd gumiabroncsok ideálisak a beltéren történő munkavégzéshez akár kényes, exkluzív bevonatú felületen, padlózaton is. Stabilan mozognak, kapaszkodóképességüknek köszönhetően 25-30%-os lejtőkön, rakodórámpákon is biztonságosan, billenés nélkül képesek áthaladni.

  • Szűk helyeken is könnyen navigálnak
  • Akár 350°-ban elforgatható, így gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé
  • Olyan beépített biztonsági funkciókkal rendelkeznek, mint az akadályérzékelők és stabilizáló rendszerek
  • 30% -os lejtésű munkaterület sem akadály

További kérdése van?

Ha van olyan információ, amelyre még a döntést megelőzően szükség van, készséggel segítünk! A felmerülő kérdéseket/kéréseket a Kapcsolat menüponton keresztül várjuk!