Search

|

SX 125 XC

A teleszkópos emelőgépeknek elektromos (akkumulátoros) és dízel meghajtású típusa létezik. Általában nagy magasságban történő munkavégzéshez veszik igénybe, illetve nagy benyúlási távolságra van szükség, mivel hatótávolságuk gyakran meghaladja a többi emelőgépét.

A teleszkópos emelők általános tulajdonságai
 • A teleszkópos emelők olyan munkagépek, melyek egy egyenes vonalban kitolható kar segítségével pozícionálják a kívánt területen a balra és jobbra forgatható emelőkosarat.
 • Ez a kialakítás biztosítja a függőleges hatótávolságot, amelyre szükség van a nagy magasságban lévő munkaterület eléréséhez, miközben az emelőgép vízszintes hatótávolsága is széles skálán mozog.
 • Az emelőkosárban általában több ember is biztonságosan tud dolgozni, a kosár teherbírása 227kg-454kg között mozog.
 • A teleszkópos, kosaras emelő segítségével a dolgozók az épületek karbantartási munkálatait is biztonságosan elvégezhetik.
 • Az elforgathatóság is fontos ezeknél a gépeknél (zsámoly), például egy magas épület előtt elkezdenek vele dolgozni, akkor teljesen körbe tudják járni, 360 fokban, hiszen a gép zsámolya körbe tud forogni – nem folytonosan!​

Használatának előnyei

A Genie SX-125 XC kosaras emelő iparágvezető extra képességei révén kiválóan hasznosítható építőipari alkalmazásokban, valamint hidak, egyéb ipari és civil létesítmények felülvizsgálatára és karbantartási munkálataira.

 • 1.

  A Genie SX-125 XC kosaras emelő úgynevezett Mini Genie XChassis kivitelezésű modell, mely a szállítás és egyúttal az útvonaltervezés és logisztika kérdéseit lényegesen leegyszerűsíti.

 • 2.

  A 300kg és 454 kg kettős emelőképesség a megnövekedett terhek emelésére teszi alkalmassá a konstrukciót, valamint az alapértelmezett két fő kezelőszemélyzet mellett plusz egy fő számára biztosít rugalmas hozzáférést az akár 40 méteres magasban lévő munkaterülethez.

 • 3.

  A gém oldalirányú kinyúlása 24,38 méter, az emelőkosár pozicionálását függőlegesen és horizontálisan is támogatja a 160° fokos elfordíthatóság, valamint a zsámoly folyamatos körbeforgathatósága.

 • 4.

  A négykerék-meghajtás, a 4,9km/h utazósebesség, az automatikus alvázdőlés-érzékelő technológia a kosaras emelő akadálytalan és balesetmentes alkalmazásának lehetőségét kínálja akár nehéz terepen és 40%-os emelkedőkön, vagy rakodórámpákon.

 • 5.

  Kiemelt kosárral az SX-125 XC teleszkópos emelő biztonságos haladásának sebesség-maximuma 0,6km/h.

 • 6.

  A kosaras emelő összetett fedélzeti diagnosztikája maximalizálja a munkavégzés biztonságát, valamint a munkaterületen történő szervizelhetőséget.

Tankkapacitás

 • A kosaras emelő üzemanyagtankja 151 liter dízelolajat képes befogadni.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 208 liter.

Műszaki adatok

Összesítettük a Genie SX-125 XC dízel teleszkópos szerelő munkaállvány műszakai adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 40,10 méter

Platform magasság: 38,10 méter

Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 454 kg

Maximum létszám: 2 fő

Platformszélesség: 2,44 méter

Platform hossz: 0,91 méter

Talpalás szélessége: 3,94 méter

Gépmagasság: 3,05 méter

Gépszélesség: 2,49 méter

Géphossz szállítási: 12,19 méter

Elforgathatóság: 360° nem folytonos

Kapaszkodóképesség: 40%

Gépsúly: 20 700 kg / felszereltség függvényében változhat

Fordulási sugár / külső: 9,96 méter

Tengelytávolság: 4,11 méter

Hasmagasság: 0,38 méter

Üzemmód: dízel

Használat: kültéri

Would you like to rent one of our machines?

Get a quote for a machine rental in just 2 minutes! 
Our colleagues will contact you within 1 working day!