Search

|

GS 3232 DC

Csendes működésű, zéró emissziót biztosító, kiválóan manőverezhető munkagép szűk mozgásterű, alacsony belmagasságú munkaterületre.

Tisztán elektromos működésű gép!

GS 3232 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány kültéri és beltéri építési, karbantartási és szerelési feladatokhoz sík talajon és szűk helyeken.

Az elektromos ollós szerelőállványok általános jellemzői

Az elektromos munkagépek minimális károsanyag kibocsátás mellett működtethetőek, így zárt térben is kiválóan alkalmazhatóak. További szempont, hogy az elektromos munkagépek zajkibocsátása is alacsonyabb, így a belső, zárt térben nem kelt akkora zajt, mint a dízeles gépek. Emiatt beltérben alkalmas épületkarbantartási feladatok elvégzéséhez is, legyen szó áruházakról, vásár- és sportcsarnokokról vagy akár nagyobb egészségügyi intézményekről.

Használatának előnyei

A 11,75 méteres munkamagasságot kínáló GS 323 DC elektormos ollós szerelő munkaállvány kifejezetten alkalmas beltéri munkavégzéshez olyan területeken, ahol a viszonylag alacsony belmagasság korlátozott kinyúlást tesz lehetővé.

 • 1.

  A 0.91 méteres platformbővítés lehetőségét kínáló GS 323 DC 1 fő kezelőszemélyzet számára teszi lehetővé a maximum 11,75 méteres magasban végzett, biztonságos és hatékony munkát.

 • 2.

  Az önjáró ollós emelő haladási sebessége összezárva 3,5km/h, 6,71 méterre kiemelt platformmal 0,8 km/h sebességgel működtethető biztonságosan.

 • 3.

  A szűk munkaterületeken kifejezett előnyt jelent a két első kerék-meghajtás és a hátsó kerekek dupla tárcsafékes kivitelezése, mely kiemelkedően jó manőverezhetőséget kínál.

 • 4.

  A szilárd, nyomot nem hagyó gumiabroncsok kényes, igényes padlózaton – epoxi, fa, laminált padlólap, márvány – is alkalmassá teszik az ollós emelőt az áthaladásra és a munkavégzésre.

 • 5.

  A zéró emissziónak és alacsony zajszintnek köszönhetően a Genie GS 3232 DC elektromos ollós szerelőállvány belső terek építési, karbantartási műveleteiben nyújt hatékony segítséget nemcsak építőipari és logisztikai alkalmazásban, de hatékony partner oktatási intézmények, bevásárlóközpontok, sportcsarnokok, egészségügyi és egyéb ipari létesítményekben történő munkában.

 • 6.

  Az akkumulátor karbantartásmentes kivitelezése és a biológiailag lebomló hidraulika olaj szintén a környezetbarát konstrukció határozott, praktikus előnyt jelent.

Tankkapacitás

 • Az akkumulátor 24V DC tápfeszültséget és 225Ah áramellátást biztosít.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 14 liter.

Műszaki adatok

Összesítettük a Genie GS 3232 DC elektromos önjáró ollós szerelő munkaállvány műszakai adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 11,75 méter

Platform magasság: 9,75 méter

Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 227 kg

Csak az emelőkosár: 113 kg

Csak a meghosszabbítás: 113 kg

Maximum létszám: 1 fő

Platform bővíthetősége: 0,91 méter

Platform maximum hossz: 3,18 méter

Platformszélesség: 0,81 méter

 Platform hossz: 2,26 méter

Gépszélesség: 0,81 méter

Géphossz szállítási talpalással ahol van: 2,43 méter

Talpalás hossza: 2,43 méter

Talpalási szélessége: 0,81 méter

Gépmagasság (ollósoknál lehajtott korláttal): 2,03 méter

Gépmagasság (ollósoknál korláttal): 2,43 méter

Gépsúly kitalpalóval ha van: 2352 kg / felszereltség függvényében változhat

Kapaszkodóképesség: 25%

Tengelytávolság: 1,85 méter

Hasmagasság: 0,02 méter

Üzemmód: akkumulátor

Fordulási sugár / külső: 2,13 méter

Kerék nyomot nem hagyó

Használat: beltéri

Would you like to rent one of our machines?

Get a quote for a machine rental in just 2 minutes! 
Our colleagues will contact you within 1 working day!