Search

|

Z-62/40 J RT 4 WD

A csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány célja, hogy rugalmas, gyors hozzáférést biztosítson a magasban lévő, és a hagyományos eszközökkel nem, vagy csak nagy kockázat árán elérhető helyekhez például karbantartási és építési munkálatok során.

Galéria

Használatának előnyei

A Z-62/40 csuklós-teleszkópos emelő ideális kültéri építkezésekhez és egyéb ipari alkalmazásokhoz, pl. ipari és civil építmények, létesítmények felülvizsgálatához és karbantartásához.

 • 1.

  A kiváló emelési, kinyúlási és pozícionálási képességekkel rendelkező Genie Z-62/40 kosaras emelő rugalmasan alkalmazkodik a terepviszonyokhoz és a munkaterület igényeihez, ennek köszönhetően sokoldalúan és széles körben elterjedt a használata.

 • 2.

  A Genie Z-62/40 dízel csuklós-teleszkópos emelő 135°fokos mozgási tartománnyal rendelkezik a dolgozók precíz pozicionálása érdekében.

 • 3.

  A kosaras emelő Fast Mast gémrendszere lehetővé teszi a két fő kezelőszemélyzet számára, hogy leereszkedjenek a talajszintre és felvegyék a munkához szükséges eszközöket és anyagokat, majd gyorsan visszatérjenek a már rögzített munkamagasságba.

 • 4.

  A négykerék-meghajtás és a teljes idejű aktív oszcilláló tengelyek a kosaras emelő 45%-os lejtőkön és rakodórámpákon való áthaladását is támogatják.

 • 5.

  A négykerék-kormányzás, valamint az exkluzív Genie TraX lánctalpas meghajtás választható opcióként áll rendelkezésre, csakúgy, mint a kosaras emelő produktivitását támogató egyéb biztonsági alkalmazások és kiegészítők.

 • 6.

  A gumiabroncsok a standard, durva terepre tervezett habbal töltött alapverzió mellett elérhetők további négy – köztük a nyomot nem hagyó, valamint a tömítőanyaggal kezelt – variációban.

Tankkapacitás

 • A kosaras emelő üzemanyagtank 136,3 liter dízelolajat vagy 75l autógázt képes befogadni.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 132,5 liter.
 • A motorolaj tankkapacitása 11 liter

Műszaki adatok

Összesítettük a Genie Z-62/40 J RT dízel csuklós-teleszkópos szerelő munkaállványműszakai adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 20,87 méter

Platform magasság: 18,87 méter

Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 227 kg

Maximum létszám: 2 fő

Platformszélesség: 2,44 méter

Platform hossz: 0,91 méter

Gépszélesség: 2,49 méter

Géphossz szállítási: 7,58 méter

Gépmagasság: 2,90 méter

Elforgathatóság: 360° nem folytonos

Gépsúly: 10 430 kg / felszereltség függvényében változhat

Kapaszkodóképesség: 45%

Maximum oldalkinyúlás: 12,42 méter

Fordulási sugár / külső: 3,60 méter

Tengelytávolság: 2,49 méter

Hasmagasság: 0,41 méter

Üzemmód: dízel

Használat: kültéri

Would you like to rent one of our machines?

Get a quote for a machine rental in just 2 minutes! 
Our colleagues will contact you within 1 working day!