Keresés

|

Doosan B50X-5

A Doosan homlokvillás elektromos targoncák használatával a lehető legegyszerűbbé és leghatékonyabbá válik az árumozgatás.

Tisztán elektromos működésű gép!

Doosan B50X-5 elektromos homlokvillás targonca beltéri építési, karbantartási és szerelési feladatokhoz sík talajon és szűk helyeken.

Az egyszerűen kezelhető Doosan elektromos targoncákat úgy tervezték, hogy képzett kezelője maximális biztonság mellett irányíthassa az eszközt. A belsőégésű motorral hajtott targoncákkal ellentétben az elektromos üzemeltetésűek több előny is írható. Ezek az elsősorban raktárakban használatos berendezések nem bocsátanak ki káros anyagot, így rendkívül biztonságosak, a csendes működés pedig kellemesebbé teszi a munkakörnyezetet és a munkavégzést.

A Doosan elektromos targoncákat megbízhatóság, hosszú élettartam jellemzi, az akkumulátorok is jól bírják a használatot.

A nyomot nem hagyó, kemény gumiabroncsokkal ellátott, beltéri munkavégzésre tervezett Doosan B50X-5 elektromos targonca rakodási, árumozgatási feladatok ellátásában vesz részt.

Használatának előnyei

 • 1.

  Az elektromos targonca maximális teherkapacitása – kezelőszemélyzettel együtt – 5000 kg, amit 5,153 méter munkamagassági képes biztonságosan felemelni.

 • 2.

  A targonca utazósebességének maximuma megrakodva 15 km/h, üresen 16 km/h. Az emelés sebessége megrakodva 310 m/s, üresen 450 m/s.

 • 3.

  A Doosan B50X-5 kapaszkodóképessége 15%-os rakodórámpákon, lejtőkön való áthaladást biztosít.

 • 4.

  A viszonylag kesekny 1,47 méteres géptest és a 2,34 méteres magasság lehetővé teszi az elektromos targonca szállításának gyors megtervezését. (Géphossz szállítási: 3,09 méter + 1,10 méter villa.)

 • 5.

  A Doosan B50X-5 elektromos targonca háromféle homlokvilla konfigurációval – STD, FF, FFT – érhető el, amelyek befolyásolhatják a maximális emelési magasságot.

 • 6.

  A teljes – full-free – szabademelésre (FF és FFT) alkalmas villa-konfiguráció esetében a Doosan B50X-5 elektromos targonca alkalmazható olyan munkaterületeken ahol ügyelni kell a fej feletti akadályokra, például alacsony belmagasságú épületekben, valamint pótkocsik és dobozos autók rakodása esetében.

Tankkapacitás

 • Az akkumulátor 80V AC tápfeszültséget és 720Ah áramellátást biztosít.

Műszaki adatok

Összesítettük a Doosan B50X-5 homlokvillás elektromos targonca műszakai adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Villamagasság: 3,30 méter

Terhelhetőség: 5 000 kg

Gépmagasság: 2,26 méter

Maximum létszám: 1 fő

Gépszélesség: 1,47 méter

Géphossz szállítási: 3,09 méter + 1,10 méter villa

Gépmagasság: 2,34 méter

Gépsúly: 7 395 kg + 85 kg töltő / felszereltség függvényében változhat

Kapaszkodóképesség: 15%

Fordulási sugár / külső: 2,78 méter

Tengelytávolság: 2,00 méter

Hasmagasság: 0,13 méter

Üzemmód: akkumulátor

Kerék nyomot nem hagyó

Használat: beltéri

Szeretné kibérelni az egyik gépünket?

Kérjen ajánlatot gép bérlésére mindössze 2 perc alatt! 
Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!