Keresés

|

Rólunk

Cégünk a magasépítéshez használt modern szerelő-munkaállvány igényeket elégíti ki és megoldást kínál minden olyan magasban történő munkavégzéskor felmerülő igényre, amely lehetővé teszi a gyors, hatékony és biztonságos munkavégzést. Az 1999-es alapítás óta a vállalkozásunk legfontosabb célja, hogy az elérhető legjobb minőségű gépekkel szolgálja ki vevőit és bérlőit. Ezzel a szemlélettel jött létre a cég jogelődje és minden fejlesztési lépés is ezt szolgálta az elmúlt évtizedekben.

6 000

m2 iroda és szerviz terület

10

db telephely és szervizpont

600 000

napnyi bérbeadás évente

Mateco-Hungary Kft.

Az indulástól kezdve folyamatosan, a piaci igények figyelembevételével történt a különböző típusú emelőgépek bevezetése, amelyeket világszínvonalú, megbízható gyártóktól, mint a Genie Industries, a JLG, a Manitou, a Holland Lift, a Doosan, a Toyota és a Still szerzünk be. A fejlődés lépéseit jelentették a magyarországi telephelyalapítások, valamint a frissen átadott győri létesítmény létrehozása is, amely igazi mateco-minőségben áll az ügyfelek rendelkezésére nyugat-magyarországi régiós központként

Sikerünk titka az egész régióra kiterjedő telephelyi lefedettség!

10 lokáció Magyarországon

Felhasználóbarát, naprakész munkagépek

80+ nemzetközi partner

Kompromisszumok nélküli biztonság

Képzett tanácsadók és területi képviselők

Környezetbarát járműpark

Egyedi szállítmányozási megoldások

Szigetszentmiklósi telephelyünk

Szigetszentmiklósi telephelyünkön 2000 m2 területű szerviz csarnokkal, oszlopos forgó- és teremdarukkal, magasnyomású gőzborotvával és üzemanyagkúttal felszerelt környezetben,  szakmailag képzett és motivált csapattal állunk közép-magyarországi bérbeadási szolgáltatásunk mögött.

Győri telephelyünk

Győri telephelyünkön 1300 m2 területű szerviz csarnokkal, teremdaruval, magasnyomású gőzborotvával és üzemanyagkúttal felszerelt környezetben,  szakmailag képzett és motivált csapattal állunk nyugat-magyarországi bérbeadási szolgáltatásunk mögött.

Debreceni telephelyünk

Debreceni telephelyünkön 400 m2 területű szerviz csarnokkal, oszlopos forgódaruval, magasnyomású gőzborotvával és üzemanyagkúttal felszerelt környezetben,  szakmailag képzett és motivált csapattal állunk kelet-magyarországi bérbeadási szolgáltatásunk mögött.

Géppark

Gépparkunkban kizárólag a vezető-gyártók legjobb felszereltségű munkaállványai és gépei találhatók meg. Többek között olyan gyártókat képviselünk, mint a Genie Industries, a JLG, a Manitou, a Holland Lift, a Doosan, a Toyota és a Still.

Nemzetközi mateco

Testreszabott logisztikai szolgáltatással és Speciális Munkagépekkel rendelkezünk a világ minden táján. Biztonságosan, gyorsan, mindig a közelből és megbízhatóan oldjuk meg emelési problémáit az egész világon.

560,000

Bérleti szerződés évente

160

Telephely 16 országban

40,000

Bérleti géppark

Minőség

A Mateco-Hungary Kft. hosszú távú célja a maximálisan gyors, megbízható, minőségi szolgáltatás nyújtása az építőipari emelőgépek bérbeadása, karbantartása, valamint értékesítése területén, folyamatainak kézben tartása és teljesítményének fokozása, a jogszabályok betartása, valamint az ügyfelek igényeinek teljes körű kielégítése mellett.

Alapvető követelmény számunkra az ISO 9001, valamint ISO 14001 szabványokra épülő minőségirányítási és környezetirányítási rendszer bevezetése és működése.

Partnereink

Ezek a cégek már tapasztalták hozzáértésünket és szaktudásunkat. A mateco biztos háttérrel rendelkezik, melyből a legtöbbet ügyfeleink profitálnak. Partnerhálózatunk még meghatározóbb piaci szereplővé tesz bennünket.

További kérdése van?

Ha van olyan információ, amelyre még a döntést megelőzően szükség van, készséggel segítünk! A felmerülő kérdéseket/kéréseket a Kapcsolat menüponton keresztül várjuk!