Keresés

|

JCPT3214DC

A Dingli JCPT3214DC a nagy méretű, tisztán elektromos működésű ollós munkaállványok közé tartozik, amellyel zárt térben is lehet munkát végezni.

A JCPT3214DC  ollós emelőn dolgozó szakembereket modern technológia védi a magasban végzett munka során: önzáró kapuk, automatikus fékrendszer, robbanásbiztos rendszer, dőlésriasztó, vészhelyzeti szivattyú és sok más fejlesztés járul hozzá a biztonságos és hatékony munkavégzéshez. Ezt az ollós emelőt ipari és kereskedelmi feladatok megoldására egyenetlen talajon is biztonsággal lehet alkalmazni.

Tisztán elektromos működésű gép!

A JCPT3214DC ollós emelőn dolgozó szakembereket modern technológia védi a magasban végzett munka során: önzáró kapuk, automatikus fékrendszer, robbanásbiztos rendszer, dőlésriasztó, vészhelyzeti szivattyú és sok más fejlesztés járul hozzá a biztonságos és hatékony munkavégzéshez.

Az elektromos ollós szerelőállványok általános jellemzői

Sokak számára elvi kérdést jelent, hogy napjainkban elektromos meghajtású járműveket, munkagépeket használjanak, viszont az ollós emelők esetében ez inkább gyakorlati kérdés.

Az elektromos munkagépek minimális károsanyag kibocsátás mellett működtethetőek, így zárt térben is kiválóan alkalmazhatóak. További szempont, hogy az elektromos munkagépek zajkibocsátása is alacsonyabb, így a belső, zárt térben nem keltenek akkora zajt, mint a dízeles gépek. Emiatt beltérben alkalmasak épületkarbantartási feladatok elvégzéséhez is, legyen szó áruházakról, vásár- és sportcsarnokokról vagy akár nagyobb egészségügyi intézményekről.

Önjáró ollós emelőinket ügyfeleinknek beltéri használatra egyaránt ajánljuk. Az elektromos erőforrással működő ollós emelőinkkel kollégái precízebben és biztonságosabban végezhetik munkájukat. Ezzel elősegítve a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést.

Legyen szó raktározásról vagy építkezésről, ügyfelei hálásak lesznek, ha az önjáró ollós emelőket választják, hiszen a kosárból is irányítható géppel munkatársai értékes időt és energiát spórolhatnak meg. Így a helyváltoztatás is pofonegyszerűvé válik, nem kell a figyelmüket megszakítaniuk.

Galéria

A Dingli JCPT3214DC   tisztán elektromos meghajtású munkagép: működése nem okoz zajszennyezést, károsanyag-kibocsátása zéró. Az egyirányú meghosszabbított platformmal gyorsan el lehet érni a feladatpontot, és teljes magasságba felemelkedve is vezethető. A négykerék-meghajtásnak és négykerék-kormányzásnak köszönhetően alkalmas szűk munkaterületen való munkavégzésre. Nagyszerű teljesítményt nyújt terepen is. Teljes szélessége csak 1,40 méter, így könnyen áthalad a szűk munkaterületeken is.

Dingli JCPT3214DC ideális választás az általános építőipari munkákra, burkoláshoz, építészeti üvegezéshez, általános épületkarbantartási munkálatok megoldásához.

Használatának előnyei

A Dingli JCPT 3214DC tisztán elektromos meghajtású ollós munkaállvány nagy kapacitású, hosszú élettartamú akkumulátorával kitűnő választás a magasban való munkavégzésre 2 fő számára is! 750 kilogrammos terheléssel teljes magasságban kinyúlva is vezethető.  

 • 1.

  Nagy kapacitású, hosszú élettartamú akkumulátor 

 • 2.

  Érzékeny környezetben végzett munkához is alkalmas

 • 3.

  Négykerék-meghajtás és kormányzás 

 • 4.

  Nagyszerű terepjáró teljesítmény, automatikus szintezés

 • 5.

  Nagyméretű platform

 • 6.

  Automatikusan szintező hidraulikus kitámasztószerkezetek

 • 7.

  Fedélzeti hibadiagnosztikai rendszerrel rendelkezik 

 • 8.

  Platform terhelésérzékelő rendszerrel rendelkezik 

Tisztán elektromos működtetésű a gép

 • Az akkumulátor 80V DC tápfeszültséget és 520 Ah áramellátást biztosít.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 220 liter.

Műszaki adatok

Összesítettük a JCPT3214DC elektromos ollós munkaállvány műszaki adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 32.00 méter

Platformmagasság: 30.00 méter

Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 750 Kg

Maximum létszám: 2 fő

Platform bővíthetősége: 1.90 méter

Platform maximum hossza: 7.75  méter

Platformszélesség: 1.20 méter

Platform hossza: 5.85 méter

Gépszélesség: 1.40 méter

Géphossz: 6.41 méter

Gépmagasság: 3.17 méter

Gépsúly: 22 200 Kg (felszereltség függvényében változhat)

Kapaszkodóképesség: 30%

Tengelytávolság: 4.87 méter

Hasmagasság: 0.19 méter

Üzemmód: elektromos 

Fordulási sugár (külső): 3.50 méter

Maximum haladási sebesség: 1.5 Km/h

Kerék: nyomot nem hagyó

Használat: beltéri / kültéri

Szeretné kibérelni az egyik gépünket?

Kérjen ajánlatot gép bérlésére mindössze 2 perc alatt! 
Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!