Keresés

|

Z-45/25 DC

A csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány célja, hogy rugalmas, gyors hozzáférést biztosítson a magasban lévő, és a hagyományos eszközökkel nem, vagy csak nagy kockázat árán elérhető helyekhez például karbantartási és építési munkálatok során.

A Genie Z-45/25 DC elektromos csuklós teleszkópos szerelő munkaállvány csendes, károsanyag-kibocsátás mentes működést biztosító kosaras emelő. Segítségével a kezelők könnyen és egyszerűen dolgozhatnak az épületek homlokzatán vagy terepakadályok körül, valamint folyosókon és egyéb zsúfolt, aktív munkaterületeken az ott dolgozók, közlekedők épségének, biztonságának veszélyeztetése nélkül.

Tisztán elektromos működésű gép!

Genie Z-45/25 DC elektromos csuklós teleszkópos szerelő munkaállvány beltéri építési, karbantartási és szerelési feladatokhoz sík talajon és szűk helyeken.

Használatának előnyei

 • 1.

  A 227 kg teherbírású elektromos csuklós-teleszkópos emelő nulla faroklengése és szűk fordulási sugara lehetővé teszi a kosaras emelő könnyű manőverezését szűk alapterületű helyiségekben is.

 • 2.

  A 30%-os kapaszkodóképesség és a 4,8 km/h haladási sebesség a kiváló vezetési teljesítményt támogatja.

 • 3.

  A két fő kezelőszemélyzet pontos pozicionálás az önszintező platform 160° fokos vízszintes és a csuklórúd 135° fokos függőleges elforgatásával biztosítja, melyhez a forgózsámoly 355° fokos – nem folyamatos – elfordulása is hozzájárul.

 • 4.

  A kosaras emelő 1,83 m x 0,76 m platformja akár 15,87 méter munkamagasságban, 7,62 méter oldalkinyúlással kínál biztonságos munkakörnyezetet.

 • 5.

  A habbal töltött, nyomot nem hagyó gumiabroncsok kifejezetten beltéri munkavégzésre alkalmasak, érzékeny, exkluzív padlózaton is bevethetővé teszik a Genie Z-45/25 DC önjáró kosaras emelő munkaállványt.

Tankkapacitás

 • A kosaras emelő akkumulátora 48V DC tápfeszültséget és 350Ah áramellátást biztosít.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 30,3l

Műszaki adatok

Összesítettük a Genie Z-45/25 DC elektromos csuklós teleszkópos szerelő munkaállvány műszakai adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 15,87 méter

Platform magasság: 13,87 méter

Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 227 kg

Maximum létszám: 2 fő

Platformszélesség: 1,83 méter

Platform hossz: 0,76 méter

Gépszélesség: 1,79 méter

Géphossz szállítási: 5,56 méter

Gépmagasság: 2,00 méter

Elforgathatóság: 355° nem folytonos

Kerék nyomot nem hagyó

Kapaszkodóképesség: 30%

Maximum oldalkinyúlás: 7,62 méter

Fordulási sugár / külső: 4,27 méter

Tengelytávolság: 2,03 méter

Hasmagasság: 0,24 méter

Üzemmód: akkumulátor

Használat: beltéri

Gépsúly: 6963 kg / felszereltség függvényében változhat

Szeretné kibérelni az egyik gépünket?

Kérjen ajánlatot gép bérlésére mindössze 2 perc alatt! 
Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!