Keresés

|

SX 135 XC

A teleszkópos emelőgépeknek elektromos (akkumulátoros) és dízel meghajtású típusa létezik. Általában nagy magasságban történő munkavégzéshez veszik igénybe, illetve nagy benyúlási távolságra van szükség, mivel hatótávolságuk gyakran meghaladja a többi emelőgépét.

Gallery

Használatának előnyei

Az SX-135 XC teleszkópos emelő iparágban vezető hatótávolságot és kapacitást, sokoldalú, fejlett funkciókat biztosít a magasban történő munkavégzés hozzáférhetőségének és biztonságának érdekében. A 300/454 kg kettős platformkapacitással büszkélkedő Genie SX-135 XC kosaras emelő egyenletes függőleges – felfelé és lefelé is -, valamint extra oldalirányú mozgástartományával a legnagyobb kihívást jelentő munkaterületen is képes biztonságosan és hatékonyan dolgozni.

 • 1.

  A teljes körben, folyamatosan elforgatható gém, a 160° fokban elfordítható emelőkosár, az iparágban vezető, 27,43 m oldalirányú, vízszintes kinyúlás által is megnövelt mozgási tartomány, valamint a pontos tehermérés és a nulla terhelésű terep kalibrálás tovább gazdagítja a modell alkalmazkodóképességét és ezáltal a felhasználás lehetőségeit.

 • 2.

  A kosaras emelő AC tápegységgel felszerelt acélplatformja akár 43,15 méteres magasságban is biztonságos munkavégzést tesz lehetővé két fő számára; a kosár hasznos munkaterülete 2,44 x 0,91 m.

 • 3.

  A négykerék-meghajtás mellett a kosaras emelő vezérlőrendszere négyféle módban képes biztosítani az SX-135 XC teleszkópos szerelő munkaállvány haladását 4,3km/h utazósebességgel.

 • 4.

  A standard habbal töltött gumiabroncsok a nehéz terepen való biztonságos és egyenletes munkavégzést támogatják, mely a 35%-os kapaszkodóképességgel rugalmasan alkalmazkodik a terepviszonyokhoz, beleértve a rakodórámpákon való akadálymentes áthaladást is.

Tankkapacitás

 • A kosaras emelő üzemanyagtankja 151 liter dízelolajat képes befogadni.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 227 liter.

Műszaki adatok

Összesítettük a Genie SX-135 XC dízel teleszkópos szerelő munkaállvány műszakai adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 43,15 méter

Platform magasság: 41,15 méter

Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 454 kg

Maximum létszám: 2 fő

Platformszélesség: 2,44 méter

Platform hossz: 0,91 méter

Talpalás szélessége: 3,94 méter

Gépmagasság: 3,05 méter

Gépszélesség: 2,49 méter

Géphossz szállítási: 13,28 méter

Elforgathatóság: 360° nem folytonos

Kapaszkodóképesség: 35%

Gépsúly: 21 546 kg / felszereltség függvényében változhat

Fordulási sugár / külső: 9,96 méter

Tengelytávolság: 4,11 méter

Hasmagasság: 0,38 méter

Üzemmód: dízel

Használat: kültéri

Szeretné kibérelni az egyik gépünket?

Kérjen ajánlatot gép bérlésére mindössze 2 perc alatt! 
Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!