Keresés

|

SX 105 XC

A teleszkópos emelőgépeknek elektromos (akkumulátoros) és dízel meghajtású típusa létezik. Általában nagy magasságban történő munkavégzéshez veszik igénybe, illetve nagy benyúlási távolságra van szükség, mivel hatótávolságuk gyakran meghaladja a többi emelőgépét.

A teleszkópos emelők általános tulajdonságai:
 • A teleszkópos emelők olyan munkagépek, melyek egy egyenes vonalban kitolható kar segítségével pozícionálják a kívánt területen a balra és jobbra forgatható emelőkosarat.
 • Ez a kialakítás biztosítja a függőleges hatótávolságot, amelyre szükség van a nagy magasságban lévő munkaterület eléréséhez, miközben az emelőgép vízszintes hatótávolsága is széles skálán mozog.
 • Az emelőkosárban általában több ember is biztonságosan tud dolgozni, a kosár teherbírása 227kg-454kg között mozog.
 • A teleszkópos, kosaras emelő segítségével a dolgozók az épületek karbantartási munkálatait is biztonságosan elvégezhetik.
 • Az elforgathatóság is fontos ezeknél a gépeknél (zsámoly), például egy magas épület előtt elkezdenek vele dolgozni, akkor teljesen körbe tudják járni, 360 fokban, hiszen a gép zsámolya körbe tud forogni – nem folytonosan!​

Használatának előnyei

Az SX-105 XC teleszkópos, kosaras emelő több, nagyobb kapacitást igénylő alkalmazásra tervezett modell, iparágvezető kettős emelőképességével és zökkenőmentes munkavégzést támogató vezérlőrendszerével a Genie teleszkópos emelő tökéletesen illeszkedik az építőipar, valamint hidak, stadionok, sportcsarnokok, olaj- és gázipari, egyéb ipari, távközlési és közüzemi építmények felülvizsgálata és karbantartása által támasztott igényekhez.

 • 1.

  Mini Genie XChassis dizájn a teleszkópos emelő könnyű és egyszerű szállítását biztosítja.

 • 2.

  A viszonylag kis géptesthez képest az SX-105 XC kosaras emelő maximális munkamagassága 34 méter.

 • 3.

  A kosaras emelő kettős emelési kapacitása – 300 kg és 454 kg – a nehezebb terhek emelését teszi lehetővé és akár 3 kezelőszemélyzet számára alkalmas munkakörnyezetet teremt.

 • 4.

  A 160° fokban elfordulni képes emelőkosár hasznos munkaterülete 2,44m x 0,91m.

 • 5.

  Az akadálymentes munkavégzést a dőlésérzékelés támogatja, a nulla terhelésű terepi kalibráció és a fedélzeti diagnosztika maximalizálja a szervizelhetőséget.

 • 6.

  A négykerék-meghajtású, standard habbal töltött gumiabroncsokkal felszerelt Genie SX-105 XC kosaras emelő utazósebessége 3km/h, kiemelt teleszkóppal a biztonságos sebességhatár 0.38km/h, a 40%-os kapaszkodóképesség lehetővé teszi az egyenetlen terepen, emelkedőkön, rakodórámpákon történő biztonságos, zökkenőmentes áthaladást.

Tankkapacitás

 • A kosaras emelő üzemanyagtankja 151 liter dízelolajat képes befogadni.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 208 liter.

Műszaki adatok

Összesítettük a Genie SX-105 XC dízel teleszkópos szerelő munkaállvány műszakai adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 34 méter

Platform magasság: 32 méter

Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 454 kg

Maximum létszám: 2 fő

Platformszélesség: 2,44 méter

Platform hossz: 0,91 méter

Talpalás szélessége: 3,94 méter

Gépmagasság: 3,05 méter

Gépszélesség: 2,49 méter

Géphossz szállítási: 12,19 méter

Elforgathatóság: 360° nem folytonos

Kapaszkodóképesség: 40%

Gépsúly: 20 700 kg / felszereltség függvényében változhat

Fordulási sugár / külső: 9,96 méter

Tengelytávolság: 4,11 méter

Hasmagasság: 0,38 méter

Üzemmód: dízel

Használat: kültéri

Szeretné kibérelni az egyik gépünket?

Kérjen ajánlatot gép bérlésére mindössze 2 perc alatt! 
Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!