Keresés

|

HL-220 D25

Diesel ollós emelők kültéri használatra

Diesel ollós emelőinket az üzemanyag-használat miatt kültéri használatra javasoljuk önnek.  Amennyiben kültéri rakodótérben, vagy külső helyszínen történő munkálatokra venné igénybe, ez lesz a megfelelő választás.

Kültérben sem kell lemondania az ollós emelők nyújtotta előnyökről és kényelemről. A platformról is irányítható ollós emelőkkel munkatársai csakis a feladataikra koncentrálhatnak pozícióváltás közben.

Kültéri, diesel ollós emelőink némelyikét úgy tervezték, hogy a nagyobb kerekeknek köszönhetően a legváltozatosabb talajviszonyok mellett is stabilak és biztonságosak maradjanak, hogy megóvják kollégái épségét. Ezek általában magasabbra is emelhetőek, emiatt még masszívabb korlátok és biztosítók teszik lehetővé a biztonságos munkát.

Amennyiben kérdése van, keresse munkatársainkat bizalommal!

A dízelmotoros ollós emelőket általában olyan helyzetekben használják, amelyek nagyobb platformot és nagyobb emelőképességet igényelnek. Ezenkívül a dízel ollós emelők különféle terepen használhatók. Viszonylag nagy platformokkal rendelkeznek, ami tökéletesen alkalmassá teszi őket különféle iparágakban történő használatra, mint például a festéshez és a tisztításhoz, ahol helyigényes a mozgás.

Használatának előnyei

A kitámasztó karokkal, durva terepre alkalmas gumiabroncsokkal, négykerék-meghajtással és oszcilláló tengellyel felszerelt emelőgép kifejezetten alkalmas a burkolatlan felületeken való biztonságos haladásra, munkavégzésre.

 • 1.

  A dízel ollós szerelő munkaállvány 21,7 méter magasságban is biztonságos munkavégzést tesz lehetővé 4 fő kezelőszemélyzet számára, teherkapacitása (személyzettel együtt) maximum 750 kg.

 • 2.

  A kicsúsztatható munkaplatform alapvetően 2,30 méter x 4,5 méteres, de a kicsúsztatható bővítmény 2,5 méterre toldja meg a hasznos munkaterületet.

 • 3.

  A HL 220 D25 utazósebessége 2,8 km/h, kiemelt platformmal maximum 0,5 km/h.

 • 4.

  A kapaszkodóképesség 30%-os lejtőkön, rakodórámpákon való áthaladást biztosít.

 • 5.

  A HL 220 D25 dízel ollós szerelő munkaállvány Stage V Európai Uniós környezetvédelmi levegő emissziós előírásnak megfelelő Hatz 3H50TICD (43,7 kW) részecskeszűrős, csendesített kivitelezésű dízel motorral rendelkezik.

Műszaki adatok

Összesítettük a Holland Lift HL 220 D25 dízel ollós szerelő munkaállvány műszakai adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 21,70 méter

Platform magasság: 19,70 méter

Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 750 kg

Maximum létszám: 4 fő

Platformszélesség: 2,30 méter

Platform hossz: 4,50 méter

Platform maximum hossz: 7,00 méter

Platform bővíthetősége: 2,50 méter

Gépmagasság korláttal: 3,65 méter

Gépmagasság lehajtott korláttal: 2,88 méter

Gépszélesség: 2,44 méter

Géphossz: 4,54 méter

Tengelytávolság: 3,08 méter

Hasmagasság: 0,16 méter

Mentesebesség összecsukott állapotban: 2,5 km/h

Menetsebesség kiemelt állapotban: 0,5 km/h

Haladás max kiemelt állapotban: igen

Kerék nyomot nem hagyó

Kapaszkodóképesség: 30%

Billenési szög: 2,5°/1°

Gépsúly: 11990 kg

Fordulási sugár: 4,90 méter

Üzemmód: dízel

Használat: kültéri

Letölthető anyagok

Szeretné kibérelni az egyik gépünket?

Kérjen ajánlatot gép bérlésére mindössze 2 perc alatt! 
Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!