Keresés

|

GS 4069 DC

A Genie GS 4069 DC önjáró elektromos ollós szerelő munkaállvány kültéri és beltéri munkavégzésre egyaránt alkalmas, csendes járású, megbízható munkagép.

Az elektromos munkagépek minimális károsanyag kibocsátás mellett működtethetőek, így zárt térben is kiválóan alkalmazhatóak. További szempont, hogy az elektromos munkagépek zajkibocsátása is alacsonyabb, így a belső, zárt térben nem keltenek akkora zajt, mint a dízeles gépek. Emiatt beltérben alkalmasak épületkarbantartási feladatok elvégzéséhez is, legyen szó áruházakról, vásár- és sportcsarnokokról vagy akár nagyobb egészségügyi intézményekről.

Tisztán elektromos működésű gép!

GS 4069 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány kültéri és beltéri építési, karbantartási és szerelési feladatokhoz sík talajon és szűk helyeken.

Használatának előnyei

 • 1.

  A GS 4069 DC önjéró ollós emelő konstrukció-orientált tervezésének köszönhetően a különböző munkaterületek közötti akadálytalan átjárás lehetősége biztosított.

 • 2.

  Az önjáró emelő számára nem okoz gondot a kültéri egyenetlen, süppedős talajról a szilárd, beltéri burkolatra való zökkenőmentes áthaladás.

 • 3.

  A minimális zajkibocsátásnak köszönhetően az elektromos ollós emelő a beltéri munkavégzésre is tökéletesen alkalmas, így nemcsak építőipari és logisztikai funkciót betöltő épületekben, de nagy forgalmú szórakoztató, sport- vagy oktatási létesítményekben is képes biztosítani a karbantartási munkálatokhoz szükséges emelő- és teherkapacitást.

 • 4.

  Lehajtott korláttal a GS 4069 DC önjáró ollós emelő magassága csupán 2,08 méter, ami lehetővé teszi az alacsonyabb belmagasságú területeken való biztonságos áthaladást.

 • 5.

  Az ollós emelő haladási sebessége összecsukott állapotában 7km/h, kiemelt platformmal, megrakodva a biztonságos sebességhatár 0,5km/h.

 • 6.

  A Genie önjáró ollós emelő 3 fő kezelőszemélyzet és a magasban végzett munkához szükséges eszközök, készletek számára biztosít 2,79×1,60m munkaterületet. (A platform kicsúsztatható bővítési lehetőséggel is rendelkezik, melynek teherbírása 136kg.)

 • 7.

  Ha szükséges, a Genie GS 4069 DC elektromos önjáró ollós emelő 35%-os lejtőn is képes biztonságosan és stabilan megkapaszkodni.

 • 8.

  A GS 4069 DC az egyetlen olyan ollós emelő, ami képes a terepviszonyoknak megfelelően, automatikusan beállítani a tengely helyzetét.

Tankkapacitás

 • Az akkumulátor 48V DC tápfeszültséget és 315 Ah áramellátást biztosít.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 68,1l

Műszaki adatok

Összesítettük a Genie GS 4069 DC elektromos önjáró ollós szerelő munkaállvány műszakai adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 14,12 méter

Platform magasság: 12,12 méter

Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 363 kg

Csak az emelőkosár: 227 kg

Csak a meghosszabbítás: 136 kg

Maximum létszám: 3 fő

Platform bővíthetősége: 1,52 méter

Platform maximum hossz: 4,31 méter

Platformszélesség: 1,60 méter

Platform hossz: 2,79 méter

Gépszélesség: 1,75 méter

Géphossz szállítási talpalással ahol van: 3,76 méter

Talpalás hossza: 3,76 méter

Talpalás szélessége: 1,75 méter

Gépmagasság (ollósoknál lehajtott korláttal): 2,08 méter

Gépmagasság (ollósoknál korláttal): 2,74 méter

Gépsúly kitalpalóval, ha van: 5202 kg / felszereltség függvényében változhat

Kapaszkodóképesség: 35%

Tengelytávolság: 2,29 méter

Hasmagasság: 0,24 méter

Üzemmód: akkumulátor

 Fordulási sugár / külső: 4,60 méter

Kerék nyomot nem hagyó

Használat: beltéri

Szeretné kibérelni az egyik gépünket?

Kérjen ajánlatot gép bérlésére mindössze 2 perc alatt! 
Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!