Keresés

|

GS 1930 DC

A GS 1930 DC keskeny nyomtávú emelőgép, melyet többek között a kétzónás vezérlőrendszer, a csendes működés, nulla károsanyag-kibocsátás, és a nyomot nem hagyó gumik tesznek beltéri használatra alkalmassá

Tisztán elektromos működésű gép!

GS 1930 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány kültéri és beltéri építési, karbantartási és szerelési feladatokhoz sík talajon és szűk helyeken.

Az elektromos ollós szerelőállványok általános jellemzői

Sokak számára elvi kérdést jelent, hogy napjainkban elektromos meghajtású járműveket, munkagépeket használjanak, viszont az ollós emelők esetében ez inkább gyakorlati kérdés.

Az elektromos munkagépek minimális károsanyag kibocsátás mellett működtethetőek, így zárt térben is kiválóan alkalmazhatóak. További szempont, hogy az elektromos munkagépek zajkibocsátása is alacsonyabb, így a belső, zárt térben nem kelt akkora zajt, mint a dízeles gépek. Emiatt beltérben alkalmas épületkarbantartási feladatok elvégzéséhez is, legyen szó áruházakról, vásár- és sportcsarnokokról vagy akár nagyobb egészségügyi intézményekről.

Ezzel szemben a dízeles gépek inkább kültéren alkalmasak a munkára

Előnyük, hogy a dízel erőforrás miatt nem kötöttek az elektromos hálózathoz való közelséghez, illetve az akkumulátor élettartamához.

 • Ezeket a gépeket direkt úgy alakították ki, hogy a legváltozatosabb terepen is stabilitást nyújtsanak az emelő kosarában dolgozóknak.
 • A terhelhetőségük is eltérő az elektromos társaiktól, hiszen némileg nagyobb maximális magasság mellett tudnak több terhet elviselni.
 • Emiatt azonban komolyabb biztonsági felszereltséggel is rendelkeznek, hiszen a magasabb munkaterület miatt nagyobb a sérülés veszélye.

Használatának előnyei

A belső terek mindig kihívást jelentenek; a kültérről belső terekbe történő áthaladás, az ajtók, a liftek, a szűk munkaterületek sokszor okoznak gondot az építési, karbantartási munkálatok során. E problémák áthidalására a mateco által értékesített és/vagy bérbeadott keskeny nyomtávú, kiválóan manőverezhető Genie elektromos ollós szerelő munkaállványok jelentik a megoldást.

 • 1.

  A GS 1930 DC önjáró ollós emelő 0,91 méteres kicsúsztatható bővítménnyel növeli meg a hasznos munkaterületet 7, 60 méteres munkamagasságban.

 • 2.

  A két első kereket hajtja meg a motor, valamint a két hátsó keréken van tárcsafék, e konstrukció nagyszerűen manőverezhetővé varázsolja az emelőgépet szűk terekben is.

 • 3.

  A Genie GS 1930 DC akkumultoros ollós szerelő munkaállvány kiemelt platformmal is képes a biztonságos sebességi maximumot – 4km/h – produkálni, ugyanakkor terheléssel a sebességhatár 0,8km/h.

 • 4.

  Tekintve, hogy összecsukott állapotában mindössze 0,76 m széles és 1,83 m magas, nem jelent számára gondot emeletről-emeletre haladni, egyszerűen begurul a liftbe. Mindez az akkumulátoridő hatékony kihasználásával, alacsony karbantartási költségekkel ötvözve a termelékenység maximalizálását teszi lehetővé.

 • 5.

  A beltéri használatot a nyomot nem hagyó, szilárd gumiabroncsok is támogatják, mely a kényes, igény, akár exkluzív alapanyagokból tervezett padlófelületeken való haladást és munkavégzést is támogatja.

 • 6.

  Az elérhető E-drive konfiguráció megnövelt üzemidőt, alacsonyabb karbantartási költségeket és iparágvezető teljesítményt kínál.

Tankkapacitás

 • Az akkumulátor 24V DC tápfeszültséget és 225Ah áramellátást biztosít.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 14,2liter

Műszaki adatok

Összesítettük a Genie GS 1930 DC elektromos önjáró ollós szerelő munkaállvány műszakai adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 7,79 méter

Platform magasság: 5,79 méter

Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 227 kg

Csak az emelőkosár: 113 kg

Csak a meghosszabbítás: 113 kg

Maximum létszám: 2 fő

Platform bővíthetősége: 0,91 méter

Platform maximum hossz: 2,54 méter

Platformszélesség: 0,74 méter

Platform hossz: 1,63 méter

Gépszélesség: 0,76 méter

Géphossz szállítási: 1,83 méter

Gépmagasság (ollósoknál lehajtott korláttal): 1,80 méter

Gépmagasság (ollósoknál korláttal): 2,11 méter

Gépsúly: 1476 kg / felszereltség függvényében változhat

Kapaszkodóképesség: 25%

Tengelytávolság: 1,32 méter

Hasmagasság: 0,08 méter

Üzemmód: akkumulátor

Fordulási sugár / külső: 1,55 méter

Kerék nyomot nem hagyó

Használat: beltéri

Szeretné kibérelni az egyik gépünket?

Kérjen ajánlatot gép bérlésére mindössze 2 perc alatt! 
Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!