Keresés

|

GS 1532 DC / E-drive

Ha kiválóan manőverezhető, keskeny nyomtávú, masszív emelőgépet keres bízza a beltéri építési és karbantartási munkálatokat a Genie GS 1532 DC elektromos ollós szerelő munkaállványra!

Tisztán elektromos működésű gép!

GS 1532 DC / E-drive elektromos ollós szerelő munkaállvány kültéri és beltéri építési, karbantartási és szerelési feladatokhoz sík talajon és szűk helyeken.

Az elektromos ollós szerelőállványok általános jellemzői

Sokak számára elvi kérdést jelent, hogy napjainkban elektromos meghajtású járműveket, munkagépeket használjanak, viszont az ollós emelők esetében ez inkább gyakorlati kérdés.

Az elektromos munkagépek minimális károsanyag kibocsátás mellett működtethetőek, így zárt térben is kiválóan alkalmazhatóak. További szempont, hogy az elektromos munkagépek zajkibocsátása is alacsonyabb, így a belső, zárt térben nem kelt akkora zajt, mint a dízeles gépek. Emiatt beltérben alkalmas épületkarbantartási feladatok elvégzéséhez is, legyen szó áruházakról, vásár- és sportcsarnokokról vagy akár nagyobb egészségügyi intézményekről.

Használatának előnyei

A minden szempontból biztonságos beltéri munkavégzés kritériumai többek között a nulla károsanyag-kibocsátás, a zajterhelés minimálisra csökkentése, valamint, hogy a munkagép használata ne rongálja meg az igényesen kivitelezett belső terek felületeit, legyen szó fa, epoxi műgyanta, márvány, vagy egyéb kényes padlózatról. Mindennek tökéletesen megfelel a GS 1532 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány.

 • 1.

  A nyomot nem hagyó, szilárd gumiabroncsok alatt szinte zajtalan, precízen tervezett vezérlőrendszer biztosítja az akadálytalan áthaladást a különböző üzemegységek és munkaterületek között.

 • 2.

  A keskeny nyomtáv – 0,81 méter – és beltéri közlekedést aktívan támogató gépmagasság – 1,83 m – lehetővé teszi az emeletek közti haladást akár a szabványos felvonókban, liftekben is.

 • 3.

  A GS 1532 DC önjáró ollós emelő kicsúsztatható bővítéssel ellátott platformja 2 fő számára biztosítja a biztonságos munkaterületet. (A hasznos terület 0,91 méterrel növelhető meg.)

 • 4.

  A platform alatt középen elhelyezett összekötő köteg egyenletes súlyelosztást és stabilitást biztosít a kezelőszemélyzet számára, míg a nulla belső fordulási sugár precíz kormányzást biztosít a zsúfolt vagy korlátozott nagyságú munkaterületeken is.

 • 5.

  A Genie GS 1532 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány 6,40 méteres maximális munkamagasságot biztosít, eközben a jármű 0,8 km/h maximális sebességgel haladhat.

 • 6.

  Bezárt állapotában az önjáró ollós emelő haladási maximuma 4 km/h, amit 25%-os lejtőn is képes produkálni.

Tankkapacitás

 • Az akkumulátor 24V DC tápfeszültséget és 225Ah áramellátást biztosít.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 14,2liter

Műszaki adatok

Összesítettük a Genie GS 1532 DC elektromos önjáró ollós szerelő munkaállvány műszakai adatait. Ha van olyan adat, amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 6,57 méter

Platformmagasság: 4,57 méter

Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 272 kg

Csak az emelőkosár: 159 kg

Csak a meghosszabbítás: 113 kg

Maximum létszám: 2 fő

Platform bővíthetősége: 0,91 méter

Platform maximum hossz: 2,54 méter

Platformszélesség: 0,74 méter

Platformhossz: 1,63 méter

Gépszélesség: 0,81 méter

Szállítási géphossz : 1,83 méter

Gépmagasság (ollósoknál lehajtott korláttal): 1,73 méter

Gépmagasság (ollósoknál korláttal): 2,12 méter

Gépsúly: 1269 kg / felszereltség függvényében változhat

Kapaszkodóképesség: 30%

Tengelytávolság: 1,32 méter

Hasmagasság: 0,08 méter

Üzemmód: akkumulátor

Fordulási sugár / külső: 1,55 méter

Kerék: nyomot nem hagyó

Használat: beltéri

Szeretné kibérelni az egyik gépünket?

Kérjen ajánlatot gép bérlésére mindössze 2 perc alatt! 
Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!