Keresés

|

Z-45 XC

A csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány célja, hogy rugalmas, gyors hozzáférést biztosítson a magasban lévő, és a hagyományos eszközökkel nem, vagy csak nagy kockázat árán elérhető helyekhez például karbantartási és építési munkálatok során.

Galéria

Használatának előnyei

A Genie Z-45 XC csuklós-teleszkópos emelő a népszerű, egyenetlen terepen is kiváló teljesítményt nyújtó Genie Z-45/25 J RT dízelmotoros emelőgép újratervezett Xtra Capacity változata.

 • 1.

  Ez az első olyan Genie XC-modell, amely kettős emelőképessége (300+454kg) révén extra teljesítménnyel támogatja a kültéri munkavégzést építőipari és egyéb ipari alkalmazások esetén.

 • 2.

  A Z-45 XC kosaras emelő felszerelhető az új Genie Lift Power generátor megoldással, amely lehetővé teszi a kezelők számára, hogy az emelési munkálatok közben biztonságosan haladjanak is.

 • 3.

  A csuklós-teleszkópos emelő maximális emelési magassága 15,86 méter, ami a 7,55 méteres oldalirányú kinyúlással kombinálva a sokoldalú pozicionálás lehetőségét kínálja a zsámoly 355° fokos, nem folytonos elforgathatósága mellett.

 • 4.

  Az emelőkosár hasznos munkaterülete némileg keskenyebb, 1,83m x 0,76 m, ami azonban a keskeny gépprofillal – 2,29 méter – együtt a rugalmasabb útvonaltervezés lehetőségét kínálja, tekintve, hogy könnyebben, egyszerűbben szállítható az emelőgé

 • 5.

  A kosaras emelő Load sensor technológiája a pontos tehermérésben és a nulla terhelésű terepkalibrálásban támogatja a kezelőszemélyzetet.

 • 6.

  Az egyenetlen terepen való biztonságos munkavégzést a kosaras emelő 45%-os kapaszkodóképessége, a standard, habbal töltött gumiabroncsok, valamint a négykerék-meghajtás támogatja.

 • 7.

  A produktivitást és hatékonyságot támogató eszközkínálat-opciók széles körben ismertté és elismertté teszik ezt a Genie emelőgép konstrukciót.

Tankkapacitás

 • A kosaras emelő üzemanyagtankja 64,4 liter dízelolajat képes befogadni.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 83 liter.

Műszaki adatok

Összesítettük a Genie Z-45 XC J RT 4WD dízel csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány műszakai adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 15,86 méter

Platform magasság: 13,86 méter

Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 454 kg

Maximum létszám: 2 fő

Platformszélesség: 1,83 méter

Platform hossz: 0,76 méter

Gépszélesség: 2,29 méter

Géphossz szállítási: 6,65 méter

Gépmagasság: 2,25 méter

Elforgathatóság: 355° nem folytonos

Gépsúly: 7 421 kg / felszereltség függvényében változhat

Kapaszkodóképesség: 45%

Maximum oldalkinyúlás: 7,55 méter

Fordulási sugár / külső: 4,50 méter

Tengelytávolság: 2,03 méter

Hasmagasság: 0,37 méter

Üzemmód: dízel

Használat: kültéri

Szeretné kibérelni az egyik gépünket?

Kérjen ajánlatot gép bérlésére mindössze 2 perc alatt! 
Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!