Keresés

|

Z-33/18

A csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány célja, hogy rugalmas, gyors hozzáférést biztosítson a magasban lévő, és a hagyományos eszközökkel nem, vagy csak nagy kockázat árán elérhető helyekhez például karbantartási és építési munkálatok során.

A Genie Z-33/18 elektromos csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány beltéri használatra tervezett emelőgép, mely nyomot nem hagyó gumiabroncsokkal van felszerelve, ezért kiválóan alkalmas érzékeny padlózatú felületeken történő haladásra és munkavégzésre, a kosaras emelő igénybe vehető például repülőtereken, bevásárlóközpontokban és színházakban végzett feladatokhoz.

Tisztán elektromos működésű gép!

A Genie Z-33/18 elektromos csuklós-teleszkópos szerelő munkaállványlektromos csuklós-teleszkópos szerelő munkaállványbeltéri építési, karbantartási és szerelési feladatokhoz sík talajon és szűk helyeken.

Galéria

Használatának előnyei

 • 1.

  A Genie Z-33/18 elektromos csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány csendes, károsanyag-kibocsátásmentes működést kínál szűk fordulási sugara, keskeny gépteste a korlátozott hozzáférésű munkaterületeken is kivételes pozicionálási lehetőséget kínál.

 • 2.

  Teljes 12 méteres munkamagasságba kiengedett platformmal is lehet vele haladni, így a kosaras emelő a sokemeletes terekben is biztosítja a termelékenységet.

 • 3.

  A kétkerékmeghajtású, leereszkedési riasztással is ellátott kosaras emelő 5,2 km/h maximális sebességre képes.

 • 4.

  Az elektromos csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány Genie Fast Mast™ gémrendszere lehetővé teszi a két fő kezelőszemélyzet számára, hogy a munkamagasságból leereszkedjenek, felvegyék az anyagokat, eszközöket, szerszámokat, majd gyorsan visszatérjenek a magasban végzett munkához.

 • 5.

  A Genie Z-33/18 kosaras emelő maximális oldalsó kinyúlása 5,57 méter, a 400°-ban elforgatható forgózsámoly precíz beállítást biztosít.

 • 6.

  A kosaras emelő keskeny – 1,5 méter x 4,71 méter – gépteste képes áthaladni a szabványos egy- és kétszárnyú összekötő ajtókon, valamint lehetővé teszi a gyors, biztonságos szállítást, ezzel lényegesen leegyszerűsítve a logisztikai háttérmunkát.

Tankkapacitás

 • A kosaras emelő akkumulátora 48V DC tápfeszültséget és 350Ah áramellátást biztosít.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 20.8l

Műszaki adatok

Összesítettük a Genie Z-33/18 elektromos csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány műszakai adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 12 méter

Platform magasság: 10 méter

Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 200 kg

Maximum létszám: 2 fő

Platformszélesség: 1,17 méter

Platform hossz: 0,76 méter

Gépszélesség: 1,50 méter

 Géphossz szállítási: 4,71 méter

Gépmagasság: 1,98 méter

Elforgathatóság: 400° nem folytonos

Gépsúly: 3 665 kg / felszereltség függvényében változhat

Kapaszkodóképesség: 30%

Maximum oldalkinyúlás: 5,57 méter

Fordulási sugár / belső: 1,90 méter

Tengelytávolság: 1,90 méter

 Hasmagasság: 0,15 méter

Üzemmód: akkumulátor

 Kerék nyomot nem hagyó

Használat: beltéri

Szeretné kibérelni az egyik gépünket?

Kérjen ajánlatot gép bérlésére mindössze 2 perc alatt! 
Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!