Keresés

|

Nifty 170

A Nifty 170 utánfutóra szerelhető elektromos csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány kategóriájában a legnagyobb mozgástartománnyal rendelkező kosaras emelő, mely maximális hatótávolságot, stabilitást és irányíthatóságot biztosít a terepen.

Tisztán elektromos működésű gép!

Nifty 170 utánfutóra szerelt elektromos csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány beltéri építési, karbantartási és szerelési feladatokhoz sík talajon és szűk helyeken.

Galéria

Használatának előnyei

 • 1.

  Az utánfutóra szerelhető, vagy közúton vontatható Nifty 170 elektromos csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány munkamagassága 17,1 méter, oldalsó kinyúlása 8,1 méter, terhelhetősége 200 kg.

 • 2.

  A nyolcszög keresztmetszetű gém biztosítja a Nifty 170 kosaras emelő kompromisszumok nélküli rögzítési szilárdságát és terhelhetőségét, a teleszkópos felső gém pedig a platform pozicionálásának precíz beállítását biztosítja.

 • 3.

  Mérete és teljesítménye ellenére a Nifty 170 kosaras emelő könnyen és gyorsan felállítható – 4,40 méter x 4,40 méteres kitalpalási szükséglet mellett –, a teljesen arányos hidraulikus kitámasztókarok gyors és egyszerű beállítást és szintezést tesznek lehetővé 14%-os lejtőn is.

 • 4.

  Az acél platform két fő kezelőszemélyzet számára biztosít 0,65 méter x 1,10 méteres munkaterületet.

 • 5.

  A kosaras emelő ideális választás kültéren, egyenetlen terepen – pl. úttest-járdaszegély – történő épület karbantartási munkálatok elvégzéséhez, valamint beltéren nagy belmagasságú, többszintes létesítményekben.

Műszaki adatok

Összesítettük a Nifty 170 utánfutóra szerelt elektromos csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány műszakai adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 17,10 méter

Platform magasság: 15,10 méter

Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 200 kg

Maximum létszám: 2 fő

Platformszélesség: 0,65 méter

Platform hossz: 1,10 méter

Gépszélesség: 1,65 méter

Géphossz szállítási talpalással ahol van: 6,20 méter

Talpalás hossza: 4,40 méter

Talplalás szélessége: 4,40 méter

Gépmagasság: 2,15 méter

Kapaszkodóképesség: 14%

Gépsúly kitalpalóval, ha van: 2 160 kg / felszereltség függvényében változhat

Fordulási sugár / külső: 2,29 méter

Üzemmód: akkumulátor

Használat: beltéri

Szeretné kibérelni az egyik gépünket?

Kérjen ajánlatot gép bérlésére mindössze 2 perc alatt! 
Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!