Keresés

|

JCPT2212DC

A Dingli JCPT2212DC a nagy méretű tisztán elektromos működésű ollós munkaállványok közé tartozik, amely alkalmassá teszi arra, hogy zárt térben is lehessen vele munkát végezni.

A JCPT2212DC   ollós emelőn dolgozó szakembereket modern technológia védi a magasban végzett munka során: önzáró kapuk, automatikus fékrendszer, robbanásbiztos rendszer, dőlésriasztó, vészhelyzeti szivattyú és sok más fejlesztés járul hozzá a biztonságos és hatékony munkavégzéshez.

Tisztán elektromos működésű gép!

A JCPT2212DC ollós emelőn dolgozó szakembereket modern technológia védi a magasban végzett munka során: önzáró kapuk, automatikus fékrendszer, robbanásbiztos rendszer, dőlésriasztó, vészhelyzeti szivattyú és sok más fejlesztés járul hozzá a biztonságos és hatékony munkavégzéshez.

A Dingli JCPT2212DC   tisztán elektromos meghajtású munkagép: működése nem okoz zajszennyezést, károsanyag-kibocsátása zéró. Az egyirányú meghosszabbított platformmal gyorsan el lehet érni a feladatpontot, és teljes magasságba felemelkedve is vezethető. A négykerék-meghajtásnak és négykerék-kormányzásnak köszönhetően alkalmas szűk munkaterületen való munkavégzésre. Nagyszerű teljesítményt nyújt terepen is. Teljes szélessége csak 1,25 méter, így könnyen áthalad a szűk munkaterületeken is.

Dingli JCPT2212DC ideális választás az általános építőipari munkákra, burkoláshoz, építészeti üvegezéshez, általános épületkarbantartási munkálatok megoldásához.

Az elektromos ollós szerelőállványok általános jellemzői

Sokak számára elvi kérdést jelent, hogy napjainkban elektromos meghajtású járműveket, munkagépeket használjanak, viszont az ollós emelők esetében ez inkább gyakorlati kérdés.

Az elektromos munkagépek minimális károsanyag kibocsátás mellett működtethetőek, így zárt térben is kiválóan alkalmazhatóak. További szempont, hogy az elektromos munkagépek zajkibocsátása is alacsonyabb, így a belső, zárt térben nem keltenek akkora zajt, mint a dízeles gépek. Emiatt beltérben alkalmasak épületkarbantartási feladatok elvégzéséhez is, legyen szó áruházakról, vásár- és sportcsarnokokról vagy akár nagyobb egészségügyi intézményekről.

Önjáró ollós emelőinket ügyfeleinknek beltéri használatra egyaránt ajánljuk. Az elektromos erőforrással működő ollós emelőinkkel kollégái precízebben és biztonságosabban végezhetik munkájukat. Ezzel elősegítve a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést.

Legyen szó raktározásról vagy építkezésről, ügyfelei hálásak lesznek, ha az önjáró ollós emelőket választják, hiszen a kosárból is irányítható géppel munkatársai értékes időt és energiát spórolhatnak meg. Így a helyváltoztatás is pofonegyszerűvé válik, nem kell a figyelmüket megszakítaniuk.

Galéria

Használatának előnyei

A Dingli JCPT 2212DC tisztán elektromos meghajtású ollós munkaállvány nagy kapacitású, hosszú élettartamú akkumulátorával kitűnő választás a magasban való munkavégzésre 2 fő számára is! 750 kilogrammos terheléssel teljes magasságban kinyúlva is vezethető.  

 • 1.

  Nagy kapacitású, hosszú élettartamú akkumulátor 

 • 2.

  Érzékeny környezetben végzett munkához is alkalmas

 • 3.

  Négykerék-meghajtás és kormányzás 

 • 4.

  Nagyszerű terepjáró teljesítmény, automatikus szintezés

 • 5.

  Nagyméretű platform

 • 6.

  Szűk munkaterületeken is átjut

 • 7.

  Fedélzeti hibadiagnosztikai rendszerrel rendelkezik 

 • 8.

  Platform terhelésérzékelő rendszerrel rendelkezik 

Tisztán elektromos működtetésű a gép

 • Az akkumulátor 48V DC tápfeszültséget és 630 Ah áramellátást biztosít.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 130 liter.

Műszaki adatok

Összesítettük a Dingli JCPT 1912DC elektromos ollós munkaállvány műszaki adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 22.00 méter 

Platformmagasság: 20.00 méter

Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 750 Kg

Maximum létszám: 2 fő

Platform bővíthetősége: 1.80 méter

Platform maximum hossza: 6.10 méter

Platformszélesség: 1.19 méter

Platform hossza: 4.30 méter

Gépszélesség: 1.25 méter

Talpalás hossza: 4.72 méter

Gépmagasság (ollósoknál lehajtott korláttal): 2.99 méter

Gépsúly kitalpalóval (ha van): 7 300 kg (felszereltség függvényében változhat)

Kapaszkodóképesség: 25 %

Tengelytávolság: 3,18 méter

Hasmagasság: 0.20 méter

Üzemmód: elektromos

Fordulási sugár (külső): 2,30 méter

Kerék: nyomot nem hagyó

Használat: beltéri / kültéri

Maximum haladási sebesség: 3.5 km/h

Szeretné kibérelni az egyik gépünket?

Kérjen ajánlatot gép bérlésére mindössze 2 perc alatt! 
Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!