Keresés

|

HL-340 D30

Diesel ollós emelők kültéri használatra


Diesel ollós emelőinket az üzemanyag-használat miatt kültéri használatra javasoljuk önnek. Amennyiben kültéri rakodótérben, vagy külső helyszínen történő munkálatokra venné igénybe, ez lesz a megfelelő választás.

Kültérben sem kell lemondania az ollós emelők nyújtotta előnyökről és kényelemről. A platformról is irányítható ollós emelőkkel munkatársai csakis a feladataikra koncentrálhatnak pozícióváltás közben.

Kültéri, diesel ollós emelőink némelyikét úgy tervezték, hogy a nagyobb kerekeknek köszönhetően a legváltozatosabb talajviszonyok mellett is stabilak és biztonságosak maradjanak, hogy megóvják kollégái épségét. Ezek általában magasabbra is emelhetőek, emiatt még masszívabb korlátok és biztosítók teszik lehetővé a biztonságos munkát.

Amennyiben kérdése van, keresse munkatársainkat bizalommal!

A közelmúltban megnövekedett a nagy kapacitású raktárépítési projektek száma országszerte. Ezek a projektek rakodó- és emelőgép flottát igényelnek, melynek bérlése hosszútávon költséghatékonyabb megoldás, mint a fenntartása. E flotta egyik legpraktikusabb képviselője a Holland Lift SE HL-340 D30 dízel ollós szerelő munkaállvány.

 

Használatának előnyei

 • 1.

  A 34 méteres dízel Holland Lift „Megastar” SE HL 340 D30 jelenleg a nagy kinyúlású ollós emelők páratlan szupersztárja, a maga 33,5 méteres munkamagasságával, 1000 kg teherbírásával és 6,66 méteres platform hosszával (9,66 m-re bővíthető).

 • 2.

  A robusztus gép 2,8 méteres fedélzetszélességet kínál 4 fő kezelőszemélyzet számára, és a platformon 230 V-os tápfeszültséggel elégíti ki a magasban végzett munka elektromos igényeit.

 • 3.

  A négykerék-meghajtás és négykerék-kormányzás, valamint az úgynevezett all terrain, habszivaccsal töltött abroncsok durva terepen, valamint 30%-os lejtőkön való hely- és helyzetváltoztatásra teszik alkalmassá a dízel ollós emelőt, melynek maximális sebessége 2,6 km/h, kiemelt platformmal 0,5 km/h.

 • 4.

  A HL-340 D30 egyik legfontosabb tulajdonsága a „teljes magasságban hajtás” funkció, amely rendkívül fontos idő- és költségmegtakarítást eredményez egy ekkora gépen.

 • 5.

  A HL-340 D30 dízel ollós szerelő munkaállvány alacsony hőmérsékleti viszonyok mellett is munkaképes marad egészen -15ºC fokig.

Műszaki adatok

Összesítettük aHolland Lift HL-340 D30 dízel ollós szerelő munkaállvány műszakai adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 33,50 méter

Platform magasság: 31,50 méter

Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 1000 kg

Maximum létszám: 4 fő

Platformszélesség: 2,80 méter

Platform hossz: 6,66 méter

Platform maximum hossz: 9,66 méter

Platform bővíthetősége: 3,00 méter

Gépmagasság korláttal: 4,63 méter

Gépmagasság lehajtott korláttal: 2,98 méter

Gépszélesség: 2,98 méter

Géphossz: 7,02 méter

Tengelytávolság: 4,63 méter

Hasmagasság: 0,36 méter

Mentesebesség összecsukott állapotban: 2,6 km/h

Menetsebesség kiemelt állapotban: 0,5 km/h

Haladás max kiemelt állapotban: igen

Kerék: minden terepen

Kapaszkodóképesség: 25%

Billenési szög: 1/4°

Gépsúly: 31570 kg

Fordulási sugár: 7,70 méter

Üzemmód: dízel

Használat: kültéri

Letölthető anyagok

Szeretné kibérelni az egyik gépünket?

Kérjen ajánlatot gép bérlésére mindössze 2 perc alatt! 
Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!