Keresés

|

GS-4655 E-Drive

A Genie GS 4655 E-Drive önjáró elektromos ollós szerelő munkaállvány kültéri és beltéri munkavégzésre egyaránt alkalmas, csendes járású, megbízható munkagép.

Tisztán elektromos működésű gép!

GS-4655 E-Drive elektromos ollós szerelő munkaállvány kültéri és beltéri építési, karbantartási és szerelési feladatokhoz sík talajon és szűk helyeken.

Az elektromos ollós szerelőállványok általános jellemzői:

Sokak számára elvi kérdést jelent, hogy napjainkban elektromos meghajtású járműveket, munkagépeket használjanak, viszont az ollós emelők esetében ez inkább gyakorlati kérdés.

Az elektromos munkagépek minimális károsanyag kibocsátás mellett működtethetőek, így zárt térben is kiválóan alkalmazhatóak. További szempont, hogy az elektromos munkagépek zajkibocsátása is alacsonyabb, így a belső, zárt térben nem kelt akkora zajt, mint a dízeles gépek. Emiatt beltérben alkalmas épületkarbantartási feladatok elvégzéséhez is, legyen szó áruházakról, vásár- és sportcsarnokokról vagy akár nagyobb egészségügyi intézményekről.

A Genie GS-4655 E-Drive elektromos ollós szerelő munkaállvány robusztus és környezetbarát emelőgép, mely páratlan teljesítményt és hosszú üzemidőt biztosít, valamint a munkamagasság és az emelőkapacitás kiváló kombinációját kínálja a magasban végzett bel- és kültéri munkához. Kiemelkedő tulajdonságaival a termelékenység maximalizálásában támogatja kezelőjét.

 

Galéria

Használatának előnyei

A csendes, emissziómentes elektromos működésének és nyomot nem hagyó gumiabroncsainak köszönhetően a Genie GS-4655 E-drive nemcsak ipari létesítményekben – raktár épületek, logisztikai központok, építkezés – hanem civil épületekben – sportcsarnok, bevásárlóközpont, oktatási- és egészségügyi intézmények – belterületein is képes ellátni a feladatát.

 • 1.

  Az elektromos ollós szerelő munkaállvány a 25%-os lejtőkön és rakodórámpákon akadálytalanul képes haladni, vagy akár megállni a kapaszkodóképességének köszönhetően.

 • 2.

  Teljes emelési magassága beltéren 15,95 m-ig, kültéren 8,55 m -ig biztosítja a magasban lévő munkaterületek biztonságos elérését.

 • 3.

  A GS-4655 E-drive ollós szerelő munkaállvány teherbírása 349 kilogramm, a kicsúsztatt platform 136 kg súlyt képes biztonságosan megtartani.

 • 4.

  Lehajtott korláttal, összezárt állapotában 4km/h, kiemelt platformmal 0,8km/h a biztonságos haladás sebességhatára.

 • 5.

  Maximum 3 fő számára nyújt biztonságos hozzáférést a magasban lévő munkaterületekhez.

 • 6.

  A felhasználóbarát Smart Link™ kétzónás vezérlőrendszer beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmassá teszi a GS 4655 E-drive elektromos ollós szerelőállványt.

 • 7.

  A munkaterület biztonságának vizuális megerősítíése érdekében a kamerarendszer a képeket a kabin vezérlőpultjára küldi.

Tankkapacitás

 • Az akkumulátor 24V DC tápfeszültséget és 150 Ah áramellátást biztosít.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 28,4l

Műszaki adatok

Összesítettük a Genie GS 4655 E-drive elektromos ollós szerelő munkaállvány műszakai adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 15,95 méter

Platform magasság: 13,95 méter

Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 350 kg

Maximum létszám: 3 fő

Csak a meghosszabbítás: 136 kg

Platform terhelhetősége (kitolt állapotban): 227 kg

Platform bővíthetősége: 1,20 méter

Platform maximum hossz: 4,04 méter

Platformszélesség: 1,35 méter

Fordulási sugár / külső: 3,05 méter

Gépszélesség: 1,40 méter

Géphossz szállítási: 3,11 méter

Gépmagasság (ollósoknál lehajtott korláttal): 1,98 méter

Gépmagasság (ollósoknál korláttal): 2,77 méter

Tengelytávolság: 2,46 méter

Hasmagasság: 0,15 méter

Gépsúly: 3701kg / felszereltség függvényében változhat

Kapaszkodóképesség: 25%

Üzemmód: akkumulátor

Kerék nyomot nem hagyó

Használat: beltéri

Szeretné kibérelni az egyik gépünket?

Kérjen ajánlatot gép bérlésére mindössze 2 perc alatt! 
Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!