Keresés

|

GS 2032 DC / E-drive

A Genie GS 2032 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány a termelékenység és hatékonyság maximalizálásával igazi stratégiai támogatást nyújt a beltéri építési és karbantartási munkálatok során

Tisztán elektromos működésű gép!

Genie GS 2032 DC elektromos önjáró ollós szerelő munkaállvány kültéri és beltéri építési, karbantartási és szerelési feladatokhoz sík talajon és szűk helyeken.

Az elektromos ollós szerelőállványok általános jellemzői

Az elektromos munkagépek minimális károsanyag-kibocsátás mellett működtethetőek, így zárt térben is kiválóan alkalmazhatóak. További szempont, hogy az elektromos munkagépek zajkibocsátása is alacsonyabb, így a belső, zárt térben nem kelt akkora zajt, mint a dízeles gépek. Emiatt beltérben alkalmas épületkarbantartási feladatok elvégzéséhez is, legyen szó áruházakról, vásár- és sportcsarnokokról vagy akár nagyobb egészségügyi intézményekről.

Használatának előnyei

A környezeti terheléstől megóvott munkahelyek közös ismérve, hogy nemcsak szavakkal és papírmentes irodákkal valósítják meg a zöld munkakörnyezetet, de a károsanyag-kibocsátást is a minimumra szorítják. E törekvés mellett a mateco a Genie önjáró elektromos ollós emelőgép modelljeinek értékesítésével, bérbeadásával is kiáll.

A zéró emisszió és a szinte zajtalan közlekedés, munkavégzés nemcsak a károsanyag-kibocsátást csökkenti, de biztosítja az alkalmazottak egészséges munkakörnyezethez való jogát is.

 • 1.

  A Genie GS 2032 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány alacsony környezeti terhelése alkalmassá teszi irodaházakban, bevásárlóközpontokban, egészségügyi intézményekben történő építési és karbantartási munkálatokra.

 • 2.

  Behúzott platformmal, lehajtott korláttal az ollós szerelő munkaállvány magassága 1,75 méter, szélessége 0,81 méter; ennek köszönhetően az személyemelő az átjárók, ajtók átlagos magasságához és szélességéhez képes alkalmazkodni, amivel zökkenőmentessé és hatékonyabbá válik a munkavégzés.

 • 3.

  Az alapvetően keskeny konstrukció akadálytalan hozzáférést biztosít a keskeny, szűk munkaterületeken történő haladáshoz és munkavégzéshez, melyen a manőverezés is megoldott az elsőkerék-meghajtásnak és a tárcsafékes hátsó kerekeknek köszönhetően.

 • 4.

  A beltéri használhatóság további ismérve a nyomot nem hagyó, szilárd gumiabroncs, mely kültéri funkciókat is kínálnak szilárd, vízszintes felületen.

 • 5.

  A GS 2032 DC ollós szerelő munkaállvány fedélzeti diagnosztikája a kezelőszemélyzetet az üzemidő optimalizálásban támogatja, valamint a munkavégzés során adódó hibaelhárításra is lehetőséget ad.

Tankkapacitás

 • Az akkumulátor 24V DC tápfeszültséget és 225Ah áramellátást biztosít.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 14,2liter

Műszaki adatok

Összesítettük a Genie GS 2032 DC elektromos önjáró ollós szerelő munkaállvány műszakai adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 8,10 méter

Platformmagasság: 6,10 méter

Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 363 kg

Csak az emelőkosár: 250 kg

Csak a meghosszabbítás: 113 kg

Maximum létszám: 2 fő

Platform bővíthetősége: 0,91 méter

Platform maximum hossz: 3,18 méter

Platformszélesség: 0,81 méter

Platformhossz: 2,26 méter

Gépszélesség: 0,81 méter

Szállítási géphossz: 2,44 méter

Gépmagasság (ollósoknál lehajtott korláttal): 1,75 méter

Gépmagasság (ollósoknál korláttal): 2,13 méter

Gépsúly: 1 825 kg / felszereltség függvényében változhat

Kapaszkodóképesség: 30%

Tengelytávolság: 1,85 méter

Hasmagasság: 0,02 méter

Üzemmód: akkumulátor

Fordulási sugár / külső: 2,13 méter

Kerék: nyomot nem hagyó

Használat: beltéri

Szeretné kibérelni az egyik gépünket?

Kérjen ajánlatot gép bérlésére mindössze 2 perc alatt! 
Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!