Keresés

|

GS 1330 DC​

A Genie GS 1330 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány korlátozott mozgásteret engedő munkaterületekre tervezett, jól manőverezhető munkagép

Tisztán elektromos működésű gép!

GS 1330 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány kültéri és beltéri építési, karbantartási és szerelési feladatokhoz sík talajon és szűk helyeken.

Az elektromos ollós szerelőállványok általános jellemzői

Sokak számára elvi kérdést jelent, hogy napjainkban elektromos meghajtású járműveket, munkagépeket használjanak, viszont az ollós emelők esetében ez inkább gyakorlati kérdés.

Az elektromos munkagépek minimális károsanyag-kibocsátás mellett működtethetőek, így zárt térben is kiválóan alkalmazhatóak. További szempont, hogy az elektromos munkagépek zajkibocsátása is alacsonyabb, így a belső, zárt térben nem kelt akkora zajt, mint a dízeles gépek. Emiatt beltérben alkalmas épületkarbantartási feladatok elvégzéséhez is, legyen szó áruházakról, vásár- és sportcsarnokokról vagy akár nagyobb egészségügyi intézményekről.

Önjáró ollós emelőinket ügyfeleinknek beltéri és kültéri használatra egyaránt ajánljuk. Az elektromos erőforrással működő ollós emelőinkkel kollégái precízebben és biztonságosabban végezhetik munkájukat. Ezzel elősegítve a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést.

Legyen szó raktározásról vagy építkezésről, ügyfelei hálásak lesznek, ha az önjáró ollós emelőket választják, hiszen a kosárból is irányítható géppel munkatársai értékes időt és energiát spórolhatnak meg. Így a helyváltoztatás is pofonegyszerűvé válik, nem kell a figyelmüket megszakítaniuk.

Használatának előnyei

A Genie GS 1330 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány az alacsony belmagasságú és/vagy szerény méretű munkaterületre tervezett emelőgép. A hatékony, teljesen elektromos, egyenáramú meghajtással felszerelt ollós szerelőállvány a produktivitás támogatása mellett a csendes, emissziómentes működést, valamint a bel- és kültéri helyszínek közti akadálymentes áthaladás lehetőségét kínálja.

 • 1.

  A GS 1330DC ollós emelőgép kompakt méretei ideálisak alacsony és szűk munkaterületeken végzett munkához.

 • 2.

  A keskeny nyomtávnak és gépszélességnek köszönhetően önnyedén áthalad a hagyományos egyszárnyú és kétszárnyú ajtókon.

 • 3.

  Ugyanezen tulajdonságainak köszönhetően az sem jelent gondot a GS 1330 elektromos ollós szerelő munkaállvány számára, ha a létesítményben különböző szinteken kell hozzáférést biztosítani a munkaterülethez, hiszen képes a liftekkel a szintek között közlekedni.

 • 4.

  Az ollós szerelőállvány hatékony elektromos hajtásrendszere maximális üzemidőt biztosít töltésenként. A tiszta, környezetbarát működés szimpatikus, 227 kilogrammos teherbírással párosul, ami egy ekkora emelőgép esetében igen impozáns teljesítmény.

 • 5.

  Az 1,26 méteres acélplatform kicsúsztatható bővítménye 0,46 méter plusz munkaterületet és 91 kg plusz terhelést biztosít.

 • 6.

  A munkavégzés biztonságát dőlésszint-érzékelő, mozgás- és süllyedésriasztás, valamit a vészleállítás lehetősége is támogatja.

 • 7.

  A GS 1330 maximális sebessége terhelés nélkül, leengedett platform és lehajtott korlátok mellett 4 km/h, kiemelt platformmal és felemelt korlátokkal 0,8 km/h.

 • 8.

  A 25%-os, 14°- os lejtőkön, rakodórámpákon biztonságosan áthalad.

 • 9.

  A két hátsókerék-meghajtás és blokkolás, valamint az 1,55 méteres fordulási sugár kiváló manőverezhetőséget kínál.

 • 10.

  A felhasználóbarát Smart Link™ kétzónás vezérlő, valamint a nyomot nem hagyó gumiabroncsok a beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmassá teszik az ollós szerelő munkaállványt.

Tankkapacitás

 • Az akkumulátor 24V DC tápfeszültséget és 85Ah áramellátást biztosít.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 5,6l

Műszaki adatok

Összesítettük a Genie GS 1330 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány műszakai adatait. Ha van olyan adat, amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Munkamagasság: 5,90 méter

Platformmagasság: 3,90 méter

Terhelhetőség: 227 kg

Csak az emelőkosár: 136 kg

Csak a meghosszabbítás: 91 kg

Maximum létszám: 2 fő

Platform bővíthetősége: 0,46 méter

Platform maximum hossz: 1,72 méter

Platformszélesség: 0,67 méter

Platform hossza: 1,26 méter

Gépszélesség: 0,78 méter

Szállítási géphossz: 1,41 méter

Gépmagasság (ollósoknál lehajtott korláttal): 1,68 méter

Gépmagasság (ollósoknál korláttal): 2,02 méter

Gépsúly: 885 kg / felszereltség függvényében változhat

Kapaszkodóképesség: 25%

Tengelytávolság: 0,98 méter

Hasmagasság: 0,02 méter

Üzemmód: akkumulátor

Fordulási sugár / külső: 1,55 méter

Kerék: nyomot nem hagyó

Használat: beltéri

Szeretné kibérelni az egyik gépünket?

Kérjen ajánlatot gép bérlésére mindössze 2 perc alatt! 
Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!