Keresés

|

MRT 1840 EASY

Az MRT 1840 Easy forgózsámolyos homlokrakodó tökéletes első befektetés egy saját – vagy bérelt – géppark kialakításához.

Az MRT 1840 Easy forgózsámolyos homlokrakodó sokoldalú, számos tartozékkal – villák, emelőkosarak, szerelőállványok, csörlős daru-szerelvények, stb… – kompatibilis munkagép, mely 3in1 átmenetet biztosít a rakodó, a munkaállvány és a csörlő között, mindezt egyetlen, lenyűgöző erőről és nagy teherbírásról árulkodó, esztétikus géptestbe zárva.

Használatának előnyei

 • 1.

  A 32km/h óra utazósebességgel és három különböző kormányzási móddal – két- és négykerékmeghajtás, + crab üzemmód – rendelkező teleszkópos homlokrakodó kifejezetten a helyszíni biztonság maximalizálására tervezett munkagép, melyynek kitámasztókarjai széles támaszfelületet biztosítanak.

 • 2.

  A munkavégzés biztonságát a terhelés állapotát figyelő rendszer is biztosítja, ami képes észlelni a gép túlterhelésének kockázatát.

 • 3.

  Az MRT 1840 Easy standard E-Reco tartozékfelismerő rendszerrel ellátott multi-tool munkagép; a rendszer nemcsak felismeri, de elemzi is az illesztett tartozékot és javaslatot tesz az optimális használatára, beleértve az emelési magasságot és a dőlésszöget a felemelni kívánt teher függvényében.

 • 4.

  A kezelőszemélyzet számára a 2-es szintű ROPS-FOPS túlnyomásos kabinrendszer ergonomikus munkakörnyezetet biztosít többek között a zaj- és rezgésártalom minimalizálásával és a fülkeelemek testreszabhatóságával.

 • 5.

  A hidraulikus szivattyú az illesztett tartozékok akadálytalan, gyors és biztonságos vezérelhetőséget teszi lehetővé, akár 17,9 méteres magasságban is.

Tankkapacitás

 • Az üzemanyagtank 130 liter dízelolajat képes befogadni.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 150 liter.
 • A motorolaj tankkapacitása 8.5 liter.

Műszaki adatok

Összesítettük a Manitou MRT 1840 Easy forgózsámolyos homlokrakodó műszakai adatait. Ha van olyan adat amire szükséged van, de nem látod a műszaki adatok között, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Villamagasság (opc.csat.): 17,90 méter

Terhelhetőség: 4 000 kg

Gépszélesség: 2,40 méter

Géphossz szállítási talpalással ahol van: 6,27 méter

Talpalás hossza: 6,27 méter

Talpalás szélessége: 2,97 méter

Gépmagasság: 3,10 méter

Elforgathatóság: 360° nem folytonos

Gépsúly kitalpalóval, ha van: 16 600 kg / felszereltség függvényében változhat

Kapaszkodóképesség: 40%

Tengelytávolság: 2,32 méter

Hasmagasság: 0,34 méter

Üzemmód: dízel

Fordulási sugár / külső: 5,23 méter

Használat: kültéri

Letölthető anyagok

Szeretné kibérelni az egyik gépünket?

Kérjen ajánlatot gép bérlésére mindössze 2 perc alatt! 
Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!