Keresés

|

Óriásgép 3in1 kihasználhatósággal

A Manitou óriásit alkotott, amikor megtervezte az MRT 3570 ES 360 forgózsámolyos teleszkópos rakodó-emelő gépét! Remek választás bármely építési területre, köszönhetően kiváló terepalkalmazkodási képességének.

Milyen előnyök érkeznek vele a projekthelyszínre?

Kényelmes vezethetőség, optimális kezelhetőség és még nagyobb munkabiztonság érkezik a Manitou MRT 3570 ES-el! 360 fokos forgásának, teleszkópos karrendszerének és max. 7 000 kilogrammos teher emelési kapacitásának köszönhetően építőipari és anyagmozgatási feladatokra is igénybe vehető.

A gém ötszögletű keresztmetszete lehetővé teszi a gép precíz mozgását és stabilitását automatikus gémszintezéssel. Az elektronikus felfüggesztéssel az MRT 3570 ES még kényelmesebben vezethető, és lehetővé teszi az oldalirányú és hosszirányú dőlés korrigálását. Az optimális kezelhetőség és biztonság érdekében intelligens funkciókkal felszerelt MRT 3570 ES a legjobb munkagép a komplex feladatokhoz!

Mennyire sokoldalú?

3 az 1-ben segítőtárs a munkában: teleszkópos rakodóként, daruként, és munkaállványként is kihasználható és kiegészíthető a kompatibilis tartozékok széles választékával.

Gyors infók: Maximum emelési magasság: 34,70 méter; Max terhelhetőség 7 000 Kg; max oldalirányú kinyúlás 28 m;