Keresés

|

Lépést tartunk a megnövekedett kereslettel

Tapasztalataink szerint az építőipari vállalatok ráéreztek a színvonalas, modern emelőgépek és munkaállványok használatának előnyeire és a gépbérlés mögé tett világszínvonalú szerviz-szolgáltatásra. Kihasználtsági mutatóink – szlogenünkhöz hasonlóan – egyre magasabbra emelkednek. A tendencia nem változik: a gépbérlési igények továbbra is nőnek.

Hogyan tudunk lépést tartani a megnövekedett kereslettel?

Örömmel jelentjük, hogy a mateco bérelhető flottájának folyamatos fejlesztésével reagál a piac kihívásaira, hogy ügyfelei bérbe vehessék a szükséges gépeket és hozzá megkaphassák a mateco-tól megszokott piacvezető színvonalú szolgáltatásokat.

Kiemeljük a flottánkban dinamikusan bővülő ollós szerelő munkaállványokat, ezen belül is a méltán népszerű Genie GS 1432 E-drive, és a szintén kiválóan kihasználható Genie GS 2032 DC E-drive típusokat. Szupererejük a megbízhatóságukban, kiváló manőverezhetőségükben és energiatakarékosságukban rejlik a beltéri építési és karbantartási munkálatok során.

CSUKLÓS-TELESZKÓPOS SZERELŐ MUNKAÁLLVÁNYAINK KÖZÖTT a Genie Z-45/25 J RT típus az egyik legnépszerűbb. Ezek a munkaállványok rendkívül sokoldalúak, alkalmasak a legkülönfélébb munkakörnyezetekben történő használatra, hiszen korlátozott hozzáférésű munkaterületeken is képesek felfelé és oldalirányban emelni. A stabilitást és manőverezhetőséget a viszonylag szűk fordulási sugár is támogatja, ezzel ideális munkaállvány építkezési és karbantartási munkálatokra.

TARGONCÁINK közé újonnan érkeztek a népszerű STILL RX 60-30, RX 60-50/600 és RX 60-25 modellek. A targoncák mindegyike az elektromos technológia csúcsát képviseli, tökéletes választást jelent raktározási és anyagmozgatási feladatokra.

Országosan már 10 telephelyen állunk rendelkezésre továbbra is szakértelemmel, megbízhatósággal és ügyfélközpontúsággal!