Keresés

|

25 éve rajongunk a legnagyobb gyártó gépeiért…

Genie gépek a mateco flottában

A mateco-történet a Genie márka képviseletével kezdődött még abban az időben, amikor Magyarországon a gépbérlés szinte nem is létezett! Az ezredforduló környékén mi már ismertük és szerettük a Genie gépeket. Változatosságuk, prémium minőségük, innovációik mind arra ösztökéltek, hogy gépparkunk alapjait erre a márkára építsük.

Nagymértékben bővítettük flottánk legnépszerűbb Genie modelljeinek állományát az alábbi két típusból…

Genie Z-45/25J RT

Azért született ez a csuklós-teleszkópos modell, hogy az építési, karbantartási munkák során rugalmas és gyors hozzáférést biztosíton a magasban lévő, nagy kockázat árán elérhető munkaterületekhez.

Milyen előnyök támasztják alá ezt a megállapítást?

A Genie Z-45/25J RT kültéri munkavégzésben, egyenetlen és szűk terepen is képességei maximumát nyújta, ezzel segítve a gördülékeny munkavégzést.

Genie Z-62/40 J RT 4 WD

Ha nem is ez a modell a legnagyobb a Geine gépek között, azért az egyik legszélesebb körben kihasználható! Kültéri építkezések kivitelezési munkálataihoz, ipari és civil építmények, létesítmények és felülvizsgálatához és karbantartásához meg lehet oldani vele minden feladatot!

Milyen előnyök érkeznek vele a projekt helyszínre?

Mondhatjuk, hogy a Z-62 igazi nagytestvére a Z-45-nek! Ez a konstrukció a Genie egyik legsikeresebb modellje – nem véletlenül. Bármilyen projekt helyszínen joker választás!