Keresés

|

Új gyártó a mateco gépparkjában

A 2005-ben alapított Zhejiang Dingli Machinery Co., Ltd. rövid idő alatt globálisan a három legnagyobb munkaállvány gyártójává nőtte ki magát. A technológiai innováció, a termékek zöld K+F-je és az energiatakarékos megoldások iránti elköteleződésük a mateco számára is fontos alapértékeket jelent. Több mint 200 féle munkaállványt fejlesztettek ki, amelyek mindegyike CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

A mateco gépparkjának egyik legújabb tagja a Dingli JCPT1912DC nagyméretű, tisztán elektromos ollós munkaállványa.

Hogyan lehet egy mondatban összefoglalni a tulajdonságait?

A JCPT1912DC ollós emelőn dolgozó szakembereket modern technológia védi a magasban végzett munka során: önzáró kapuk, automatikus fékrendszer, robbanásbiztos rendszer, dőlésriasztó, vészhelyzeti szivattyú és sok más fejlesztés járul hozzá a biztonságos és hatékony munkavégzéshez.

Mire számíthatsz, ha ezzel a típussal dolgozol?

Mivel a Dingli JCPT 1912DC tisztán elektromos meghajtású munkagép, működése nem okoz zajszennyezést, károsanyag-kibocsátása zéró. Az egyirányba meghosszabbítható platformmal 75 másodperc alatt el lehet érni a 17 méteren lévő feladatpontot, és bőségesen van hely a munkát végző szakemberek, valamint az anyagok számára is.

Teljes magasságba felemelkedve 0,5 Km/h haladási sebességgel biztonsággal vezethető. A négykerék-meghajtásnak és négykerék-kormányzásnak köszönhetően finoman manőverezhető. Teljes szélessége csak 1,25 méter, így kiválóan használható szűk munkaterületeken is.
Dingli JCPT 1912DC ideális választás az általános építőipari munkákra, épületburkoláshoz, építészeti üvegezéshez, általános épületkarbantartási munkálatok elvégzéséhez.

Több műszaki paraméterére is kíváncsi lettél?

A gombra kattintva a mateco weboldalán részletesebben is megismerhető a JCPT1912DC nagyméretű ollós munkaállvány.