Keresés

|

A mateco sikerének hátterében: innováció és gyorsaság a változásokhoz való alkalmazkodásban

Az elmúlt években a Mateco-Hungary Kft. jelentős növekedést mutatott fel, amely nem csak a magyar, de a nemzetközi piacon is figyelemre méltó.

De vajon mi áll e sikertörténet mögött? Milyen belső folyamatok és döntések katalizálták ezt a látványos fejlődést?

Különleges interjú készült a Magyar Építő Fórum őszi számában Dula Andreával, aki informatikai háttérrel rendelkező szakemberként csatlakozott a matecohoz, és kulcsszerepet játszott a cég a szerviz szolgáltatás professzionális szintre emelésében.

Miért érdemes elolvasni ezt az interjút?

– Megismerheti a mateco sikertörténetének hátterét és a cég belső működését.
– Betekintést nyerhet a szervizvezetői szemléletbe, és abba, hogyan lehet egy cégben proaktívan kezelni a változásokat és a növekedést.
– Tanulságokat szűrhet le az interjú alapján, amelyeket a saját üzleti gyakorlatába is beépíthet.

Andrea, a cég egyik meghatározó vezetője, kritikus pillanatokban irányította a szerviz csapatát, és a mateco büszkén néz vissza az ő vezetése alatt elért eredményekre. Az interjú során bemutatja a változás menedzselésének kihívásait és a gyors növekedés okozta újabb és újabb próbatételeket.
Ebben a mélyinterjúban megismerheti, hogyan változtatja meg a technológia és a jól irányított szervezeti változás egy cég életét, és hogyan lehet pozitív irányba terelni a növekedést, úgy, hogy közben nem veszítjük szem elől a cég alapértékeit és az ügyfélközpontúságot.